Connect with us

algemeen

Man van deze bekende Nederlander gaat vreemd met Nicol Kremers

Dennis Schouten en Jan Roos hebben met hun populaire programma “Roddelpraat” wekelijks duizenden kijkers aan zich weten te binden. In een recente uitzending van hun YouTube-show verraste Schouten de (voormalige?) p0rnoactrice Bobbi Eden live on-air met het schokkende nieuws dat haar echtgenoot vreemdgaat met Nicol Kremers.

‘Affaire tussen Nicol en getrouwde man’
Bobbi Eden, die eigenlijk Priscilla Hendrikse heet, is al acht jaar gelukkig getrouwd met Mark Laurenz. Althans, dat dacht ze. Dennis Schouten beweert nu echter dat Bobbi’s echtgenoot Mark haar bedriegt en heeft bewijzen om zijn claim te ondersteunen.

Tijdens de uitzending verkondigde Schouten: “Nicol is actief in de entertainmentindustrie en heeft Mark en Bobbi ontmoet op de Kamasutrabeurs. Ze werden vrienden en Mark is meerdere keren vreemdgegaan met haar.” Het telefoongesprek tussen Schouten en Bobbi, dat live op de show werd uitgezonden, werd al snel erg ongemakkelijk. Schouten zei tegen Bobbi: “Jouw man is meerdere malen vreemdgegaan met Nicol.”

Bobbi lacht het weg en beweert dat haar man de hele dag aan haar zijde is geweest tijdens een beurs, waardoor ze niet begrijpt wanneer dit zou zijn gebeurd. Dennis wijst erop dat Nicol mogelijk bepaalde ‘professionele diensten’ heeft aangeboden aan Laurenz.

Hij voegt eraan toe: “Ze heeft afspraken met je man gemaakt.” Dennis beweert ook dat Nicol deze informatie persoonlijk heeft verstrekt en beweert dat Kremers zelfs details over haar vermeende affaire met Laurenz heeft onthuld in een nooit uitgebracht boek.

Een confronterend moment volgt wanneer Bobbi haar man bij het gesprek betrekt, en Schouten hem rechtstreeks aanspreekt: “Wat een enorme smeerlap ben jij.”

Laurenz reageert met gelach en antwoordt: “Vind je het lekker?” Daarna ontkent hij en beweert dat er niets tussen hem en Nicol Kremers is gebeurd. Hij minimaliseert de situatie en zegt: “We hebben een paar keer gepraat, niets meer dan dat.”

De schokkende onthulling in de uitzending van “Roddelpraat” zorgde voor een golf van emoties en reacties op sociale media. Veel kijkers waren verbaasd over de plotselinge confrontatie en het ongemakkelijke gesprek tussen Bobbi Eden, Mark Laurenz en Dennis Schouten.

In de nasleep van het incident zijn er verschillende verklaringen en reacties naar voren gekomen. Nicol Kremers heeft haar kant van het verhaal nog niet openbaar gemaakt, maar bronnen suggereren dat er meer onthullingen kunnen volgen.

Deze spraakmakende gebeurtenis zal ongetwijfeld blijven nagalmen in de media en de entertainmentwereld. De betrokken partijen zullen naar verwachting meer details delen en mogelijk verdere stappen ondernemen om hun standpunten te verduidelijken.

De vraag blijft hangen over hoe dit verhaal zich zal ontwikkelen en wat de gevolgen zullen zijn voor de betrokkenen. De kijkers van “Roddelpraat” zullen ongetwijfeld blijven afstemmen op het programma om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in deze opzienbarende kwestie.

Het is belangrijk op te merken dat de waarheid achter deze beweringen nog moet worden vastgesteld en dat de betrokken personen het recht hebben om hun kant van het verhaal te vertellen en eventuele beschuldigingen te weerleggen. De komende tijd zal duidelijkheid moeten brengen in deze controversiële zaak die de gemoederen flink bezighoudt.

Hieronder kun je de beelden bekijken van het telefoongesprek tijdens “Roddelpraat.”