Connect with us

algemeen

Vrouw vindt het moeilijk dat ze te knap is: ‘Ik ben de droom van iedere man’

In het huidige schoonheidsideaal streven velen naar een goed voorkomen, wat leidt tot bewuste voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Monica Huldt, 37 jaar oud uit Arizona, bezoekt vijfmaal per week de sportschool. Ze ondervindt echter hinder van mannen die zich opdringerig gedragen.

Monica overweegt een bodyguard in te huren voor tijdens het sporten, gezien ze zichzelf ziet als een object van mannelijke bewondering. Ze wenst ongestoord te trainen zonder ongewenste aandacht en zoekt daarom naar een bodyguard.

In een gesprek met DailyMail verklaarde Monica dat ze het begrijpt als mannen haar aantrekkelijk vinden, en beschrijft zichzelf als ‘extreem knap’. Haar wens is om ongehinderd in de sportschool te kunnen zijn, vandaar de behoefte aan een bodyguard die haar vergezelt.

Monica zegt zelfverzekerd: “Ik weet dat ik de droom van elke man ben, maar in de sportschool wil ik mijn rust.”

Ze ervaart vaak dat mannen haar op een ongepaste manier benaderen, iets wat haar stoort.

Monica vertelt: “Ik heb in het verleden nare ervaringen met s*ksuele intimidatie in de sportschool gehad, wat voor een vrouw erg onprettig is.”

Vorig jaar kwam Monica op het idee om een bodyguard in te huren om ongestoord te kunnen sporten.

Ze geeft de voorkeur aan een imposante, donkere bodyguard, omdat ze dit intimiderender vindt dan een blanke man.

Tot nu toe heeft Monica nog niemand gevonden, dus heeft ze besloten het aangeboden salaris te verhogen.

Monica is bereid $3.000 per maand te betalen, contant, als dat betekent dat ze normaal kan sporten. Ze blijft op zoek naar de juiste persoon voor deze rol.