Connect with us

algemeen

Teruggevonden: Onherkenbare schoolfoto van Goldie Hawn op 77-jarige leeftijd

Weinig sterren kunnen tippen aan Goldie Hawn als het gaat om publieke adoratie en respect.

Sinds haar start in de jaren ’60, verwierf Hawn roem met diverse geliefde rollen. Dat ze nog steeds een favoriet is bij de fans, bewijst haar buitengewone talent, uitstraling en indrukwekkende loopbaan.

Velen associëren Goldie met haar lange, prachtige blonde haar, een kenmerk dat ze consistent heeft behouden door haar carrière heen.

Publiekslieveling Een recent gevonden jaarboekfoto uit haar middelbare schooltijd in de vroege jaren ’60 onthult echter een ander beeld van de actrice die we zo bewonderen…

Zelfs op 77-jarige leeftijd schittert Goldie Hawn met haar natuurlijke gouden lokken, een aanstekelijke glimlach en een jeugdige huid met een benijdenswaardige uitstraling.

Bekend om haar komische flair, bewees Hawn haar acteertalent in de tv-serie ‘Rowan & Martin’s Laugh-In’ (1968-1970). Tegelijkertijd speelde ze de hoofdrol in ‘Cactus Flower’ (1969), wat haar een Academy Award en een Golden Globe opleverde.

Het artikel gaat verder onder de foto:

Vanaf dat moment was Hawn niet meer weg te denken uit de filmwereld, en haar girl-next-door uitstraling leverde haar rollen op in films als ‘The Sugarland Express’ (1972) van Steven Spielberg, ‘Private Benjamin’ (1980), ‘Best Friends’ (1982) met Burt Reynolds, ‘Overboard’ (1987) met partner Kurt Russell, ‘Death Becomes Her’ met Meryl Streep, en in ‘The First Wives Club’ (1996) en ‘The Christmas Chronicles’ waarin zij en Russell Santa Claus en Mrs. Claus vertolkten.

Kortom, in bijna zes decennia op het scherm heeft Goldie een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Het is haast ondenkbaar een tijd voor te stellen waarin Hawn geen geliefde actrice was.

Het artikel gaat verder onder de afbeeldingen:

Zelfs na bijna vijf decennia in de filmindustrie (en het moederschap van drie kinderen), ziet Hawn er nog steeds fantastisch uit.

Olijfolie Je zou verwachten dat ze een fortuin uitgeeft aan schoonheidsproducten, maar een van haar geheimen is verrassend genoeg olijfolie.

“Er zijn talloze crèmes, maar ik zweer bij olie,” onthult Hawn, die uitlegt dat ze olijfolie gebruikt voor haar huidverzorging.

“De huid is ons grootste orgaan en wordt droger naarmate je ouder wordt. Ik neem twee eetlepels olijfolie voor het slapengaan en masseer dat in mijn gezicht.”

Over haar iconische gouden lokken zegt ze dat die volledig natuurlijk zijn. “Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb mijn haar nooit geverfd,” legt Hawn uit. “Ik gebruik alleen een gewone spoeling, want ik vermijd chemicaliën.”

Voor fans van Goldie Hawn is het ook de moeite waard om te lezen over haar lof voor Kurt Russell!