Connect with us

algemeen

Man wil alleen knappe dames daten: ‘Heb eigenlijk maar één eis’

Onlangs plaatste de 42-jarige Kevin uit Schotland een opvallende video op het sociale mediaplatform TikTok. In de video maakte hij duidelijk dat hij vanaf nu alleen nog wilde daten met vrouwen die hij aantrekkelijk vindt.

Hij verklaarde openlijk in de video: “Ik realiseer me dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik zoek iemand die er normaal uitziet.”

Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, deelt regelmatig video’s op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.

In zijn meest recente video besprak hij zijn zoektocht naar liefde. Als vrijgezel gaf Kevin toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Hij zei: “Ik heb maar één eis: mijn ideale partner moet mooie borsten en een leuk gezicht hebben, dan heb je mijn interesse.”

Daarnaast deelde hij zijn desinteresse in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemde, door te zeggen: “Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” aldus Kevin.

Hij vervolgde met een beschrijving van zijn ideale partner: “Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.” Ook heeft Kevin specifieke voorkeuren wat betreft het uiterlijk van zijn toekomstige partner. Hij heeft bijvoorbeeld een afkeer van opgestoken haar: “Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Voorts verwacht hij dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.

De reacties op Kevin’s video zijn gevarieerd en vaak kritisch. Een van de kijkers heeft gereageerd met de opmerking: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht gekregen en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.