Connect with us

algemeen

Als je een plastic waterfles op je motorkap ziet, kan dit iets engs betekenen

“In recente jaren hebben waarschuwingen op sociale media de aandacht getrokken over mogelijke predatoren die hun slachtoffers selecteren door kenmerken aan hun voertuigen toe te voegen.

Berichten suggereren dat zij methoden gebruiken zoals trekbandjes aan deurklinken of plastic flessen die tussen banden of op motorkappen worden geplaatst.

Desondanks beweren autoriteiten dat deze verhalen niet meer dan stedelijke mythes zijn. Het is echter altijd nuttig om bewust en geïnformeerd te zijn.

Lees verder over een incident waarbij een vrouw een waterfles op haar motorkap vond na een bezoek aan de supermarkt.

Haley West, een TikTok-gebruiker, deelde een verontrustende ervaring na een confrontatie met een onbekende man op een parkeerplaats. Ze vertelde dat ze werd gevolgd door de man, die haar probeerde aan te spreken en haar zelfs uitnodigde om naar zijn auto te kijken.

In plaats van in haar auto te stappen, wachtte West aan de overkant van de straat. Toen ze terugkeerde, ontdekte ze een waterfles op de motorkap van haar auto.

In een verwijderde vervolgvideo waarschuwde een kijker dat de fles mogelijk een tactiek was van criminelen om slachtoffers uit hun auto te lokken. Deze beweringen zijn echter niet bevestigd door de autoriteiten.

Lt. Brian Oleksyk van de staatspolitie van Michigan benadrukte dat veel van deze verhalen stedelijke mythes zijn, bedoeld om angst te zaaien, en vaak afleiden van het onderzoek naar echte misdaden.

@haleywestco #saftey #ohio #cincinnati #becareful ♬ original sound – HALEY WESTCO

Het artikel sluit af met een oproep tot discussie over de geloofwaardigheid van deze stedelijke mythes en de methode van criminelen om potentiële slachtoffers te markeren.”