Connect with us

algemeen

Nieuwsbericht: ‘Zoon van Glennis Grace deelt klap uit aan meisje op Curaçao’

Zoon van Glennis Grace betrokken bij incident op Curaçao

Op Curaçao heeft de zoon van Glennis Grace, Anthony Shane Majri, opnieuw voor opschudding gezorgd.

Er is berichtgeving over een incident waarbij hij een meisje zou hebben aangevallen. Het incident vond plaats afgelopen zaterdag en heeft tot ophef geleid.

Anthony Shane Majri staat al langer bekend om zijn gedragsproblemen. Eerder veroorzaakte hij een beruchte situatie in een supermarkt waarbij hij met een e-sigaret naar binnen liep en medewerkers met bedreigingen confronteerde.

Zijn gedrag leidde tot een veroordeling voor zowel hem als zijn moeder, Glennis Grace. Dit had negatieve gevolgen voor Glennis Grace’s carrière, hoewel ze probeert een comeback te maken.

Op het strand van Curaçao had Anthony al problemen veroorzaakt door zijn agressieve gedrag, wat resulteerde in verwijdering van het strand. Later die avond escaleerde de situatie verder toen hij naar verluidt een meisje in haar gezicht sloeg.

Yvonne Coldeweijer, die dit incident rapporteerde op Instagram, beschreef het meisje als ‘helemaal overstuur en in paniek’. Glennis Grace was volgens de rapporten ook ter plaatse en kreeg te horen dat het haar zoon was die betrokken was bij het incident.

De reden voor de aanval is nog niet duidelijk, maar geweld tegen vrouwen is onaanvaardbaar. Yvonne Coldeweijer sloot haar bericht af met kritische woorden over Anthony’s gedrag.

Glennis Grace heeft tot op heden nog niet gereageerd op het incident, maar volgens Yvonne lijkt het waarschijnlijk dat ze het gedrag van haar 17-jarige zoon zal proberen te minimaliseren.

Update: Reden voor aanval onthuld Er is inmiddels meer duidelijkheid gekomen over waarom Anthony het meisje, dat naar verluidt zijn ex-vriendin is, heeft aangevallen.