Connect with us

algemeen

Man vindt geheime kamer onder zijn woning: ‘Schrok me kapot toen ik de deur opende’

Een man heeft op het populaire forum Reddit een verhaal gedeeld over de ontdekking van een geheime kamer onder zijn woning. De man, die al twee jaar in het huis woont, kreeg onlangs last van een lekkage en ging naar de kelder om de oorzaak te onderzoeken.

Hij ontdekte daarbij een kruiptuimteventilatieopening en keek naar binnen. Op de documenten van het huis staat slechts een kelder van 10 bij 10, waar de boiler en de verwarming zich bevinden. Tijdens de woninginspectie is er nooit verteld dat er een extra ruimte bestaat.

In de kelder bevindt zich een opslagkast waar de man nooit iets achter heeft gezocht. Echter, achter de kast blijkt een trap te zitten die naar een geheime kelder leidt.

De kamer was afgesloten, maar de man is toch naar binnen gegaan en stuitte op persoonlijke spullen van de vorige bewoners, zoals een krant uit 1987, kapotte stoelen, een bedframe en een aantal enge boekjes over ‘verkrachting en incest’. Achter een muur lag een vieze deken.

De man is geschrokken van zijn ontdekking. De vorige bewoners, een gezin van vier personen, hebben de kelder afgedicht voordat het huis werd verkocht.

De man heeft onderzoek gedaan naar deze mensen en ontdekt dat er een tragedie heeft plaatsgevonden. Het dochtertje van het gezin kwam om bij een tornado.

De vader en moeder zijn in een verzorgingstehuis en ziekenhuis overleden. De geestelijk gehandicapte zoon is nooit verhuisd en overleed op de dag van de begrafenis van zijn moeder.

De man weet niet waarom de kelder afgesloten was en zal er nooit achterkomen, aangezien de vorige bewoners niet meer leven. Het feit dat hij deze kamer heeft gevonden, maakt dat hij zich niet meer fijn voelt in zijn eigen woning.

Hij twijfelt of hij hier wil blijven wonen. “Hier moeten vreselijke dingen gebeurd zijn, dat kan niet anders als ik zie wat ik heb aangetroffen”, aldus de man.