Connect with us

algemeen

Patty Brard met spoed naar het ziekenhuis gebracht en deelt zorgwekkende foto

Patty Brard, bekend als Shownieuws-diva, heeft een zorgwekkende foto gedeeld op haar Instagram-account.

Op de selfie is te zien dat haar gezicht ernst!g is gezw0llen en bla*we plekken vertoont, wat wijst op een duidelijk probleem.

Bij de foto schrijft Patty: “Ik deed mijn bril af, en was gelijk niet blij.”

Deze opmerking verwijst naar een citaat uit het programma B&B Vol Liefde, waarin Petri’s boom per 0ngeluk werd besch*digd.

Patty Brard heeft ook #tergooi getagd, wat verwijst naar het z!ekenhuis in Hilversum waar ze naartoe is gebracht.

De foto verspreidt zich snel op internet vanwege de opvallende zwell!ng in haar hele gezicht.

Hoewel ze niet onthult wat er precies is gebeurd, wordt gespeculeerd dat Patty mogelijk een bezoek heeft gebracht aan haar vertrouwde c0smetische arts en dat er iets is misgegaan tijdens ingreep nummer 76.

In een recent interview sprak Patty over haar angst om “lelijk oud te worden” en onthulde ze dat ze de hulp van haar arts, Rogier, inroept voor een paar spuitjes wanneer dat nodig is.

Twee maanden geleden beweerde Patty in een interview met het blad Libelle dat ze zich beter voelde dan ooit en beweerde ze zichzelf wel 30 jaar jonger te voelen.

Op haar zestigste onderging ze een test om haar biologische leeftijd te bepalen, die op dat moment 74 jaar bleek te zijn.

Nu, op 68-jarige leeftijd, beweerde ze dat haar biologische leeftijd 53 was, wat volgens haar bijna 30 jaar jonger is. In werkelijkheid is het verschil echter 21 jaar.

We wensen Patty Brard veel beterschap en hopen op een spoedig herst*l, mogelijk tot haar volgende behandeling.