Connect with us

algemeen

Wendy en Peter Gillis uit elkaar: Massa verlies betekent financiële crisis

Peter Gillis verschijnt bijna dagelijks in het nieuws, en hoewel er recent positief nieuws was over zijn betrokkenheid bij slacht0ffers in Marokko, blijft hij doorgaans in verband worden gebracht met negatieve zaken.

Zijn wereld wordt momenteel gekenmerkt door de sluiting van parken en campings, torenhoge b0etes en lopende r*chtszaken, waaronder een opvallende zaak aangespannen door zijn ex, bijgenaamd Assepoester Nicol.

Volgens Nicol heeft ze herhaaldelijk flink l*tsel opgelopen, waarbij ze beweert tien keer zware mish*ndeling te hebben ondergaan.

Nicol beweert dat ze nu niet meer normaal kan functioneren. Enkele maanden geleden werd ze in verwarde toestand aangeh0uden en beweerde ze op de vl*cht te zijn voor de eigenaar van vakantieparken, Peter Gillis.

Onlangs reisde ze naar Thailand om behandeling te krijgen voor PTSS, oftewel P0sttraumatische Str*ssstoornis.

Ondanks alle jur!dische problemen kondigde Peter Gillis onlangs d00dleuk het elfde seizoen van “Massa is Kassa” aan.

Voor Talpa, het mediabedrijf achter het programma, lijken alle besch*ldigingen weinig invloed te hebben zolang de kijkcijfers hoog blijven. Het programma brengt aanzienlijke inkomsten binnen, wat voor het bedrijf van groot belang is.

Peter deelde het nieuws op zijn Facebookpagina met enthousiasme: “Hatseflats…we gaan weer los! Vanaf 31 oktober ben ik weer wekelijks met Wendy, mijn kinderen Ruud, Inge en Mark, en nog veel meer bekenden te zien op dinsdagavond bij SBS6 met de Familie Gillis: Massa is Kassa. Ik kan niet wachten tot het zover is. Ga jij ook kijken?”

Dit bericht is opmerkelijk omdat Talpa aanvankelijk had aangegeven pas te beslissen over de uitzending van “Massa is Kassa” nadat Peter voor de r*chter was verschenen.

Er zijn ook geruchten dat de relatie tussen Peter en Wendy, zijn partner, zou zijn beëindigd.

Deze geruchten winnen aan kracht, en als ze waar blijken te zijn, kan dit leiden tot een scenario waarin seizoen 11 wordt uitgezonden terwijl Peter en Wendy de schijn ophouden voor het publiek. Het is dus mogelijk dat we binnenkort meer nieuws zullen horen.