Connect with us

algemeen

Huwelijk tussen vrouw en 43 jaar oudere miljardair na onmiddellijke verliefdheid

Leeftijd is maar een getal hoor je weleens zeggen, en dat klopt voor een groot stuk natuurlijk. In heel wat relaties bestaat er een groot leeftijdsverschil.

Vaak gaat het maar om enkele jaartjes verschil, maar in andere relaties bestaat er een enorm leeftijdsverschil.

Dit verhaal gaat over een jongedame die smoorverliefd is geworden op een veel oudere man. Volgens hen is er sprake van echte liefde, maar veel mensen hebben grote vraagtekens bij hun relatie.

De 30-jarige Argentijnse Elina Fernández is model van beroep en werd op slag verliefd op een oudere man.

De vonken spatten er meteen af toen ze de 73-jarige Eduardo Constantini ontmoette. De man wordt beschouwd als een van de rijkste mensen van Argentinië met een vermogen van een miljard dollar.

Het koppel besloot meteen te trouwen. Iedereen denkt dat het model alleen bij hem is vanwege zijn geld.

“Toen ik hem voor het eerst zag, was ik single en wilde ik niemand ontmoeten, maar toen ik hem leerde kennen veranderde alles. Ik voelde meteen iets in mij, ik werd meteen verliefd op hem.”

“Hij zette mijn leven op zijn kop, ik had nooit verwacht dat ik me aan iemand zou hechten, maar nadat ik hem had ontmoet, was alles anders.”

Na negen maanden bezegelden ze hun liefde met een huwelijk. Het was voor beiden de mooiste dag van hun leven.

Eduardo rijft iedere dag miljoenen binnen, maar zijn vrouw zegt dat het haar niet om het geld te doen is. Ze zegt echt van hem te houden.

De vrouw krijgt veel kritiek te slikken. Mensen denken dat ze alleen uit is op de centen van de zakenman. Hoe kan een jonge vrouw op zo’n oude man vallen?