Connect with us

algemeen

Gerard Joling ontkent botoxbehandelingen voor zijn gezicht: ‘Ik heb goede crèmes!’

Gerard Joling, recentelijk bekritiseerd in het programma Even Tot Hier, heeft in de nieuwste editie van Weekend de geruchten over het gebruik van botox in zijn gezicht ontkend.

Hij geeft aan dat hij in plaats daarvan vertrouwt op hoogwaardige crèmes. De 63-jarige zanger, met een complexe relatie tot zijn uiterlijk, erkent dat ouder worden niet altijd gemakkelijk is.

Hij deelt: “Nee, 63 zijn is lekker prettig, dan ga je bijna jankend je bed in!”

Hoewel hij actief blijft en vijf keer per week sport om het verouderingsproces te bestrijden, realiseert Gerard zich dat zwaartekracht onvermijdelijk is: “Je houdt de zwaartekracht niet tegen.

Als ik foto’s van 20 jaar geleden zie, schrik ik mij lam.” Ondanks aanhoudende speculaties over cosmetische ingrepen, weerspreekt Gerard de geruchten: “Of ik botox gebruik?

Nee, ik heb goede crèmes. Veel natuurlijke producten, variërend van kruidnagelcrème tot brandnetelthee.

Ik leef gezond: goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je een heel eind.”

In het huidige seizoen van The Masked Singer valt Gerard op, niet alleen vanwege zijn zangtalent maar ook door opmerkingen over zijn uiterlijk.

Op sociale media wordt er gespeculeerd over zijn make-upgebruik en wie er werkelijk in het pak van Gerard Joling zit.

Hij verduidelijkte later dat hij lenzen droeg vanwege een niet-goede bril.

Opmerkelijk is dat Gerard, ondanks zijn leeftijd, geen grijze haren lijkt te hebben. Op de vraag of hij zijn haar verft, antwoordt hij: “Mijn haar verf ik niet.

Ik spoel het af en toe, en daardoor houd ik mijn grijze flanken.”

Echter, hij heeft wel vijf haartransplantaties ondergaan, iets wat hij omschrijft als ‘uiterst pijnlijk’, met een opvallend litteken over de breedte van zijn achterhoofd als gevolg.
Gerard Joling