Connect with us

algemeen

Mijn uiterlijk leidt tot opwinding bij andere moeders als ik mijn kind naar school breng.

Deze keer hebben we weer een bijzonder verhaal voor je. Een vader genaamd Karl James weigert zijn dochter nog langer naar school te brengen vanwege de moeders die hem daar steeds lastigvallen omdat ze hem zo knap vinden.

Hij beweert dat hij op het schoolplein voortdurend wordt bekeken door moeders met een vochtig slipje en dat dit voor hem niet prettig is. Hij voelt zich naar eigen zeggen aangeschoten wild en kan daarom niet langer zijn dochter naar school brengen.

Karl heeft een dochter van vijf jaar oud en volgens hem zijn de moeders op het schoolplein dol op zijn uiterlijk.

Hij is bang dat hij hun aandacht niet kan vermijden en daarom heeft hij besloten om zijn vrouw voortaan zijn dochter naar school te laten brengen en halen.

Karl beweert dat zijn vrouw minder knap is dan hij en daarom geen last heeft van aandacht van andere mannen.

Ook ouderavonden wil Karl voortaan overslaan, omdat hij niet wil dat andere moeders hem lastigvallen.

Hij vindt het jammer dat hij zijn dochter niet meer naar school kan brengen, maar hij kan er niets aan doen dat hij zo knap is.

Hij bedankt zijn ouders voor zijn uiterlijk en geeft aan dat zijn sportieve levensstijl ook bijdraagt aan zijn aantrekkingskracht bij vrouwen.

Karl heeft zelfs al meegemaakt dat een moeder om zijn telefoonnummer vroeg, maar hij heeft dit geweigerd omdat hij al een vrouw heeft.

Hij vindt het jammer dat hij nu niet meer in staat is om zijn dochter naar school te brengen vanwege deze gebeurtenis.

Hij is er namelijk van overtuigd dat zijn knappe uiterlijk hem in de weg zit en dat het voor andere mannen veel makkelijker is om hun kinderen naar school te brengen.

Het is natuurlijk een opmerkelijk verhaal dat Karl zijn dochter niet meer naar school wil brengen vanwege de aandacht van andere moeders.

Het is begrijpelijk dat hij zich ongemakkelijk voelt bij zoveel aandacht, maar het is ook belangrijk om in te zien dat hij niet de enige is die hier last van heeft.

Het is goed dat Karl zijn vrouw voortaan zijn dochter naar school laat brengen en halen, maar het is jammer dat hij ouderavonden moet overslaan. Zijn dochter heeft immers ook recht op de aanwezigheid van haar vader.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen op zijn of haar eigen manier mooi en bijzonder is. Niemand hoeft zichzelf te veranderen vanwege de mening van anderen.

Het is dan ook jammer dat Karl zijn knappe uiterlijk als een last ziet en daardoor niet meer in staat is om zijn dochter naar school te brengen.

Hopelijk kan hij op een gegeven moment deze situatie achter zich laten en zijn dochter weer met trots naar school brengen.

@_karljames_

😉😂

♬ original sound – R.T:))