Connect with us

algemeen

Ondankbaarheid in de liefde: Een jonge vrouw beëindigt relatie met 70-jarige miljonair op onplezierige wijze.

Ericica Moser, een 23-jarige Amerikaanse influencer, had een verloving met een miljonair van 47 jaar ouder, maar op haar trouwdag werd ze wakker en besefte ze dat ze niet door het gangpad kon lopen.

Erica ontmoette Rick Sykes via sociale media en de twee vormden anderhalf jaar lang een stel. Het was liefde op het eerste gezicht.

Samen verschenen ze in het tweede seizoen van “Marrying Millions” in 2021, een televisieshow over koppels waarbij de ene persoon extreem rijk is en de andere niet.

In een interview met “Good Morning America”, dat plaatsvond vóór de uitzending van de serie, deelden ze hoe hun relatie zich ontwikkelde. Erica zei: “We gingen een paar keer uit en van daaruit ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is geschiedenis, denk ik!”

Erica merkte op dat ze het leeftijdsverschil niet echt opmerkte wanneer ze naar Rick keek en zei: “Het is niet iets waar we bij stilstaan.”

Het stel woonde samen op Rick’s luxe jacht in Miami Beach en plande een groots huwelijk voor miljoenen dollars dat op televisie zou worden uitgezonden.

Maar hun verloving kwam tot een einde en Erica legde uit waarom ze de relatie beëindigde in een TikTok-video op haar account met de naam “erica35mm”.

Ze zei: “Ik stond op het punt te trouwen met een man van bijna 70 jaar oud op nationale televisie en heb op onze trouwdag een einde gemaakt aan de relatie. Ik kwam tot bezinning. We waren gewoon te verschillend.”