Connect with us

Actueel

Maxime Meiland plaatst heftige bikinifoto maar volgers zien maar één ding!

De populariteit van Maxime Meiland en haar familie lijkt af te nemen naarmate ze langer in de schijnwerpers staan.

Het gezin verwierf aanvankelijk bekendheid vanwege de charismatische verschijning van Martien, wiens excentrieke gedrag en uitroepen een hit waren bij kijkers.

Maar na vijf jaar kan zelfs de meest levendige persoonlijkheid beginnen te vervelen. Tegenwoordig lijkt Maxime steeds meer op haar vader, met even hysterische uitbarstingen, wat niet iedereen kan bekoren.

Bovendien heeft de verkr*chtingszaak waarbij Maxime betrokken was, en de aandacht daarvoor in haar boek, haar populariteit geen goed gedaan.

Hoewel de zaak ernstig is, vermoeden velen dat Maxime het incident gebruikt om aandacht te genereren en de verkoop van haar boek te stimuleren.

Maxime Meiland wordt overspoeld met reacties op haar voeten!
Al met al is Maxime niet het meest geliefde figuur binnen de Meiland-familie, en dat zegt wel iets. Op Instagram deelt Maxime een groot deel van haar leven met bijna 570.000 volgers.

Dat is een flinke schare fans, maar er is altijd wel iemand die kritiek heeft. Zo ook deze keer, toen Maxime een reclamepost plaatste voor een zwemkledingmerk terwijl ze leek te peddelsurfen bij Porta del Mar Beach Villas in Griekenland.

Hoewel Maxime indruk probeerde te maken met haar activiteiten, waren het haar voeten die de aandacht trokken.

Sommige volgers suggereerden zelfs dat Maxime maatje 44 had, zo groot leken haar voeten op de foto.

Dit kan natuurlijk komen door een ongelukkige hoek, maar de reacties liegen er niet om. Bekijk de tweede foto om de foto van de voeten te zien waar zoveel om te doen was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)