Connect with us

Actueel

Chateau Meiland STOPT ermee! Door ruzies geen nieuwe afleveringen meer

De Nederlandse televisiewereld werd in 2007 op zijn kop gezet toen Martien Meiland en zijn gezin hun debuut maakten in het programma ‘Ik Vertrek’.

Hun avontuur om een bed & breakfast in Frankrijk op te zetten, gevolgd door hun terugkeer naar Nederland, werd al snel een enorme hit.

In 2015 maakten ze een comeback met een terugblik in ’10 jaar Ik Vertrek’, wat hun televisiecarrière nog meer glans gaf.

De Meilandjes, altijd al ambitieus, kregen in 2019 een gouden kans van Talpa Network, die hen volgde in ‘Chateau Meiland’, en sindsdien lijken ze niet meer van het scherm af te wijken.

De realityserie werd een fenomeen, maar zoals dat vaak gebeurt met fenomenen, kan overdosering schadelijk zijn.
Martien Meiland

Het lijkt erop dat de Meilandjes misschien een beetje te vaak op televisie verschijnen, en sommige kijkers beginnen hun overmatige aanwezigheid op TV zat te worden.

Het woord “uitgemolken” komt wellicht bij sommigen op als het gaat om de Meilandjes en hun avonturen bij Talpa. Maar hoe lang kunnen ze nog doorgaan met hun televisiecarrière?
Chateau Meiland

Het lijkt erop dat zelfs Martien Meiland zelf een beetje verzadigd raakt door de constante aanwezigheid van de camera’s.

In een recent interview met Showbuzz, een tijdschrift van weekblad Weekend, onthulde Martien dat ‘Chateau Meiland’ niet voor eeuwig zal blijven bestaan.

Hij ziet zichzelf over vijf jaar in een heel ander leven, ver weg van de reality-tv. “Dan is Chateau Meiland wel klaar,” verklaarde hij.

Hij gaf aan dat ze nu hun focus leggen op hun pension Code Rosé en dat ze graag als familie samen willen wonen, maar dit keer buiten het oog van de camera.

Martien suggereert dat het einde van ‘Chateau Meiland’ en gerelateerde programma’s in zicht is, mogelijk rond 2024 of 2025.

En hoewel de Meilandjes waarschijnlijk nog wel een spectaculaire afsluiter in petto hebben, lijkt het erop dat ze langzaam maar zeker hun televisiehoofdstuk gaan afsluiten.

Een tijdperk van excentrieke televisie, luidruchtige avonturen en onvergetelijke uitspraken van Martien komt ten einde.

Het publiek zal ongetwijfeld hun unieke charme en humor gaan missen, maar soms is het gewoon tijd om verder te gaan en nieuwe wegen te verkennen.

Het is echter belangrijk op te merken dat Martien specifiek spreekt over het einde van ‘Chateau Meiland’, de realityserie.

We weten allemaal dat Martien ook nog te zien is in andere tv-programma’s zoals ‘Wie van de Drie’.

Bovendien staat binnenkort het programma ‘Chateau Meiland VIPS’ op het programma, waarin bekende Nederlanders een paar dagen komen logeren in Code Rosé en Martien ze zal interviewen.

Dus zolang Martien goede kijkcijfers blijft behalen, is het waarschijnlijk dat we hem nog wel in andere tv-programma’s zullen zien verschijnen.
Chateau Meiland