Connect with us

Actueel

Bekijk hoe deze unieke vierling eruitziet na 17 jaar van opvallende aandacht

Het verhaal van de eerste identieke vierling in Engeland, die wereldberoemd werden vanwege hun opmerkelijke geboorte, heeft zich nu ontvouwd over een periode van 17 jaar.

Het verhaal begon in 2005, toen Julie en Jose in het huwelijksbootje stapten en hun ongelooflijke reis begon.

Na tal van uitdagingen met natuurlijke conceptie en de verrassing van een onverwachte zwangerschap, kregen ze tijdens een echo te horen dat ze niet zomaar een baby verwachtten, maar een zeldzame vierling.

Julie, een van de slechts 27 vrouwen wereldwijd die op natuurlijke wijze zwanger werden van een vierling, stond voor een hartverscheurende beslissing vanwege de hoge risico’s die gepaard gaan met een meerlingzwangerschap.

Desondanks koos het koppel ervoor om alle vier de baby’s te behouden. De vierling werd geboren via een spoedkeizersnede in de 29e week van de zwangerschap, waarbij Ellie, Holly, Jessica en Georgina elk minder dan 1,5 kilogram wogen.

Na acht zorgzame weken in het ziekenhuis konden ze eindelijk thuiskomen.

In de vroege jaren van hun leven waren de meisjes onafscheidelijk en deden ze vrijwel alles identiek, inclusief het dragen van dezelfde kleding.

Om ze van elkaar te kunnen onderscheiden, schreef Julie hun namen op hun kleine voetjes.

Op school werden initialen op hun shirts geborduurd om verwarring te voorkomen. Naarmate de jaren verstreken, begonnen hun unieke persoonlijkheden duidelijker te worden.

Julie beschrijft Georgina als koppig, Ellie als de vredestichter, Hollie als degene die graag in het middelpunt van de belangstelling staat, en Jessica als onafhankelijk.

Nu, op 17-jarige leeftijd, zijn de meisjes individuen met hun eigen unieke stijlen, hoewel ze nog steeds een sterke gelijkenis vertonen. Hun vader, Jose, deelt regelmatig updates over het gezinsleven op Instagram, waarbij hij foto’s deelt van de vierling terwijl ze samen groeien en hun eigen paden bewandelen.

Je kunt in een video meer te weten komen over het leven van deze opmerkelijke vierling.

Hun verhaal dient als een inspirerend voorbeeld van hoe een gezin tegen alle verwachtingen in kan bloeien en gedijen.

Het laat zien dat liefde en vastberadenheid de kracht hebben om obstakels te overwinnen en een buitengewoon leven te creëren.