Connect with us

Actueel

Vrouw stapt naar de rechtbank om haar ouders aan te klagen: “Ze hebben me ter wereld gebracht zonder mijn instemming”

Wij waren niet bekend met Kass Theaz, maar deze vrouw schijnt een sensatie te zijn op TikTok, het populaire platform voor jongeren waar tegenwoordig ook ouderen gebruik van maken. Hoe dan ook, Kass lijkt niet zo lekker in haar vel te zitten.

In een video beweert ze dat ze haar eigen ouders heeft aangekla*gd omdat ze zonder haar toestemming op de wereld is gezet. Ze wil dit graag verduidelijken.

“Dus mijn ouders, tegen wie ik een r*chtszaak heb aangespannen, hebben bijgedragen aan mijn conceptie. En mijn moeder, die me heeft opgevoed, heeft me ter wereld gebracht.

Daarom wil ik haar voor de r*chter brengen, omdat ik er niet mee heb ingestemd om hier te zijn.”

“Werken”
“Ik wist niet dat ik zou moeten opgroeien en werken om mezelf te onderhouden. En ik heb er gewoon niet mee ingestemd.

Ze hebben niet geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik werd geboren om te zien of ik hier wel wilde zijn, en daarom heb ik ze aangekla*gd.”

“Ik maak het mijn levensmissie om kinderen te leren hoe ze hun ouders kunnen aankl*gen, zodat ze niet hoeven te werken.”

Zelf ook kinderen
Haar volgers vonden het al een bizar verhaal, maar werden nog meer verrast toen Kass onthulde dat ze zelf ook kinderen heeft.

Deze kinderen heeft ze echter niet zelf verwekt, maar ethisch verantwoord verkregen door adoptie. Kass is van mening dat adopteren beter is.

“Adopteren is anders dan baren. Nu is het niet mijn sch*ld dat ze hier zijn. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn, snap je?”

Veel reacties
De video heeft veel reacties opgeleverd. Mensen kunnen het nauwelijks geloven en gaan massaal met elkaar in discussie.

Iemand schrijft bijvoorbeeld: “Dit is te gek voor woorden, maar in het hedendaagse Amerika zou ze wel eens gelijk kunnen krijgen en er flink aan kunnen verdienen.”

Grap
Nadat ook The New York Post aandacht besteedde aan het verhaal, besluit Kass bekend te maken dat het allemaal een grap was.

“Ik dacht dat het wel duidelijk was dat het een grap was. Ik vind het grappig. Mensen maken zich overal druk om. Het laat zien hoe weinig mensen onderzoek doen voordat ze reageren.”

Hoewel Kass Theaz haar video nu onthult als een grap, heeft het veel reacties en discussie teweeggebracht. Het incident werpt echter wel een interessant licht op de grenzen van humor en de gevolgen van misle*dende informatie in de online wereld.

Het is een voorbeeld van hoe snel informatie zich verspreidt en hoe gemakkelijk mensen conclusies trekken zonder de feiten te controleren.

Het laat zien hoe belangrijk het is om kritisch te blijven en niet klakkeloos alles te geloven wat op sociale media wordt gedeeld.

@isatandstared

Replying to @JCNCLP

♬ original sound – Kass Theaz