Connect with us

Actueel

Acht Individuen Delen Een Dubbeldekkerbus als Hun Woonplaats

In een wereld waar velen verlangen naar ingrijpende veranderingen, heeft de familie Eyerly een opmerkelijke stap gezet door hun leven te transformeren in een rollend huis, in de vorm van een dubbeldekkerbus.

De Gedurfde Keuze van Dane Eyerly

Dane Eyerly, een softwareontwikkelaar, heeft samen met zijn vrouw en hun zes kinderen gekozen voor een leven op wielen.

Deze beslissing is voortgekomen uit hun verlangen naar een leven dat minder gericht is op het vergaren van rijkdom en meer op het ervaren van vrijheid.

“We werden verliefd op de opwindende ervaring van reizen in een camper,” vertelt Dane.

Een Blik Binnen Hun Mobiele Woning.

Dane’s dubbeldekkerbus is omgetoverd tot een comfortabel en volledig uitgerust huis op wielen.

Aan boord vind je niet alleen Dane’s werkplek, maar ook een volledige keuken, meerdere badkamers en voldoende slaapruimte voor het hele gezin.

Ruimte voor Iedereen.

De kinderen van het gezin genieten van een unieke levensstijl met drie stapelbedden en een ruimte die dienstdoet als zowel studeer- als speelruimte. De bus is bovendien voorzien van moderne gemakken zoals een wasmachine en droger.

Een Huis met een Uitzicht

Het hoogtepunt van de bus is het privé-terras op het dak, compleet met balustrades voor een veilig genot van het voortdurend veranderende panorama.

De bus is ook uitgerust met fotovoltaïsche panelen om in hun energiebehoeften te voorzien.

Een Bron van Inspiratie

Dane hoopt dat zijn verhaal anderen zal inspireren die dromen van een alternatieve levensstijl. Deze unieke manier van leven biedt een nieuwe kijk op wat er mogelijk is wanneer je durft af te wijken van de gebaande paden.