Connect with us

Actueel

Dikke Mercedes AMG ramt paal tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld

In Nederland vinden regelmatig Turkse bruiloften plaats, wat begrijpelijk is gezien het aanzienlijke aantal Nederlandse Turken in ons land.

Deze bruiloften staan vaak bekend om hun uitbundige karakter, met mannen die indruk proberen te maken door luxe auto’s te huren.

Tijdens Turkse bruiloften worden vaak opzichtige voertuigen ingezet om te schitteren, maar het verhaal dat we vandaag behandelen, draait om een bestuurder die zijn rijkunsten tijdens zo’n bruiloft op de proef stelde en hierbij flink de fout in ging.

In een video die op Dumpert is verschenen, is te zien hoe de bestuurder van een krachtige Mercedes AMG enkele roekeloze manoeuvres probeert uit te voeren op de snelweg, alsof hij zich op het Formule 1-circuit van Zandvoort bevindt.

Dit gedrag bracht niet alleen zijn eigen leven in gevaar, maar ook dat van andere weggebruikers.

Helaas voor de r0ekeloze chauffeur resulteerden zijn capriolen in een harde b0tsing met een lantaarnpaal.

Dit leidde tot aanzienlijke sch*de aan de auto en tot schr!kreacties bij medeweggebruikers.

Bovendien zal de bestuurder hoogstwaarschijnlijk aansprakelijk worden gesteld voor de sch*de aan de gehuurde auto.

De beelden lijken te zijn gemaakt door iemand die betrokken was bij de bruiloft, en deze persoon heeft ervoor gekozen om de video op internet te delen.

Dit zal ongetwijfeld de autoriteiten helpen in hun onderzoek naar het incident, maar de bestuurder van de AMG kan waarschijnlijk wel een flinke b0ete verwachten voor zijn gevaarl!jke rijgedrag.

Hieronder kunt u de beelden bekijken (klik op de link om de video te bekijken).

https://www.facebook.com/dumpertnl/posts/892937042196710?ref=embed_post