Connect with us

Actueel

Getinte medelanders meppen een jongetje van fiets af en eisen zijn AirPods

Ben je bekend met het beroemde ‘vaasje’ van Mark Rutte? Hoewel weinigen nog geloven wat de demissionaire premier zegt, moesten we eraan denken bij dit recente nieuwsbericht dat opnieuw de staat van ons land symboliseert.

Het moge duidelijk zijn dat Nederland in een verontrustende staat van verval verkeert.

Dit wordt andermaal geïllustreerd door een inc!dent in Blokker, een Noord-Hollands dorpje, waar gisteren een jongen op l*ffe wijze werd belaagd door een aanzienlijke groep ‘jongeren’.

De jongen fietste over de kruising van de Westerblokker en Kloosterhout, op weg naar De Strip, toen hij plotseling werd omringd door een groep van vijf tot zes jongeren.

Op de Tortelduif raakten de twee partijen met elkaar in gesprek, hoewel dit nauwelijks als een gesprek viel te betitelen.

Een van deze ‘jongeren’ eiste dat het slacht0ffer zijn AirPods zou afgeven. Toen de jongen weigerde, kreeg hij onmiddellijk kl*ppen in zijn gezicht.

Een andere jongen, gehuld in een b!vakmuts, trok daarop een sl*gersmes om de dre!gementen kracht bij te zetten. De jongen had geen andere keuze dan zijn oortjes af te staan.

Vervolgens lieten zijn bel*gers hem gaan en sl0egen ze op de vlucht in de richting van de Oscar Romeroschool.

Het slacht0ffer heeft aang!fte gedaan bij de p0litie, die de zaak zeer serieus neemt vanwege de jonge leeftijd van het slacht0ffer.

De eerste verd*chte is een jongen van 17 of 18 jaar oud, met een lengte van 1.75 tot 1.80 meter en een getinte huidskleur.

Hij heeft kort, licht krullend zwart haar en droeg een zwarte jas met capuchon. Verd*chte nummer twee is 16 of 17 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang, licht getint en droeg een donkergekleurde jas.

De derde verd*chte was een grotere jongen wiens huidskleur niet bekend is; hij droeg een b!vakmuts en had een keukenm*s bij zich.

De autoriteiten roepen getu!gen of personen met informatie over dit inc!dent op om onmiddellijk contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.