Connect with us

Actueel

Vader straft dochter die k*nkerpatiëntje uitlacht en scheert haar helemaal kaal

Een video is viraal gegaan op sociale media waarin een vader zijn eigen dochter een belangrijke les leert nadat ze een k*nkerpatiëntje had uitgelachen.

Het p*sten van anderen is onaanvaardbaar, maar het wordt des te verachtelijker wanneer het doelwit een k*nkerpatiënt is die haar haren heeft verloren als gevolg van chem0therapie.

Volgens het Spaanse dagblad La Razón zou een meisje haar klasgenootje ernstig hebben gep*st door haar in het gezicht uit te lachen, uitsluitend omdat het meisje kaal naar school was gekomen.

Mensen die met deze sl0pende z!ekte te maken hebben (gehad), begrijpen hoe ongelofelijk zwaar dit is.

Wanneer iemand dan naar je toekomt en je belachelijk maakt, zijn er geen woorden om deze wreedheid te beschrijven. Het is ronduit onaanvaardbaar.

De vader van het pestende meisje ontdekte het gedrag van zijn dochter, hoewel de exacte omstandigheden niet duidelijk zijn.

Hij was echter vastbesloten om zijn dochter op een bijzondere manier te str*ffen. Hij plaatste haar in een stoel, pakte een tondeuse en schoor haar hele hoofd kaal.

Deze beelden hebben momenteel het hele internet in beroering gebracht, en in Spanje is er nu een discussie ontstaan over ouderschap, disciplinering en het aanpakken van p*sten.

Sommige mensen steunen de vader en vinden zijn aanpak gepast, terwijl anderen de str*f als te zwaar beschouwen en zich afvragen of dit de juiste manier is om zijn dochter een les te leren.

We zijn zeer benieuwd naar jouw mening over deze kwestie. Wat vind jij van de aanpak van de vader en zou jij hetzelfde doen? Deel je gedachten in de reacties en verspreid dit bericht op sociale media!