Connect with us

Actueel

Bruid plant een geheime verrassing voor haar toekomstige, dove man – hij houdt het niet droog

Huwelijken zijn momenten van pure vreugde, dat is een feit. Maar wat misschien nog specialer is, zijn de hartverwarmende, liefdevolle gebaren die op de trouwdag plaatsvinden.

Wat deze prachtige bruid, Elizabeth, deed voor haar toekomstige echtgenoot, bracht honderdduizenden mensen tot tranen.

De grote dag voor Elizabeth en Scott vond plaats op 27 januari 2018 in Sydney, Australië, en was absoluut adembenemend. Terwijl de elegante bruid de kamer binnenliep, aan de zijde van haar zoon, bereidde ze zich voor op het grote moment, dat een complete verrassing was voor de nietsvermoedende bruidegom.

Scott begon zijn gehoor te verliezen op vijfjarige leeftijd en drie jaar later was hij volledig doof.

Terwijl Elizabeth langs het gangpad schreed, begon Christina Perri’s nummer “A Thousand Years” te spelen, in het bijzijn van al hun vrienden en familie.

Elizabeth en Scott ontmoetten elkaar twee jaar eerder via Tinder, en de moeder van twee was zo verliefd dat ze Auslan begon te leren, de afkorting voor Australische gebarentaal.

Drie maanden voor hun grote dag begon Elizabeth de songteksten en gebaren van hun speciale liedje te bestuderen.

Toen Scott besefte wat ze aan het doen was, barstte hij in tranen uit. Elizabeth vertelt dat haar echtgenoot de video al minstens 100 keer heeft bekeken.

De video van dit prachtige eerbetoon is inmiddels miljoenen keren online bekeken, en het stel is erg blij dat het zoveel mensen raakt. Bovendien benadrukt het de waarde van gebarentaal.

“Ik heb talloze privéberichten ontvangen van mensen over de hele wereld die me vertelden hoeveel impact de video op hen had,” vertelde Elizabeth aan News.com.au. “Mijn favoriete berichten komen van ouders van kinderen met een handicap. Ze zeggen dat het hen hoop geeft dat ze ooit liefde zullen vinden.”

Bekijk dit ongelooflijk mooie moment hieronder:

Deel alsjeblieft dit prachtige moment uit het huwelijk van deze tortelduifjes met je vrienden en familie!