Connect with us

Actueel

Moeder krijgt vuile blikken op het schoolplein: ‘Ze zijn gewoon allemaal jaloers op mijn schoonheid’

Lena Nersesian, een 32-jarige zakenvrouw en blogger, heeft haar merk vanaf de basis opgebouwd en geniet van grote bekendheid dankzij het creëren van digitale inhoud met een enorm aantal online volgers.

Hoewel Lena nu een influencer is, had ze in het verleden een diploma in psychologie behaald en had ze gewerkt met gehandicapte kinderen.

Met meer dan 1,6 miljoen volgers is Lena ook de trotse moeder van haar zoontje Parker. Ondanks haar vastberadenheid, maakt het schoolplein haar soms nerveus.

In een interview onthulde Lena dat andere moeders haar soms met vuile blikken aankijken wanneer ze op het schoolplein verschijnt.

“Ze denken dat ik hun mannen probeer af te pakken, dat ik hun partners zal verleiden en van hen zal wegnemen.

Maar dat interesseert me niet,” zei de online sensatie.

“De waarheid is dat ze allemaal jaloers zijn op mijn schoonheid en mijn aantrekkelijke lichaamsbouw; het is gewoon pure afgunst,” voegde ze eraan toe.

Voor Lena is het duidelijk dat deze blikken voortkomen uit jaloezie omdat ze aanzienlijk knapper is dan de andere moeders op het schoolplein.

“Mijn ondernemersvaardigheden en het feit dat ik mijn merk vanaf nul heb opgebouwd, vervagen altijd naar de achtergrond zodra mensen naar me kijken; ze beperken zich tot wat ze aan de oppervlakte zien, mijn uiterlijk.”

Toch hoeven andere moeders zich geen zorgen te maken, want Lena hecht het meeste waarde aan haar eigen gezin.

Ze omschrijft haar relatie als “traditionalistisch” en houdt ervan om voor haar gezin te koken en zoveel mogelijk tijd samen door te brengen.