Connect with us

Actueel

5-jarig jongetje in gezicht geb*ten door hond: Eigenaren lopen snel door

Op zondagochtend werd een vijfjarig kind in Didam, Gelderland, aangev*llen door een hond, wat resulteerde in verw0ndingen aan het gezicht, zo meldde de p0litie via sociale media op maandag.

Het inc!dent vond plaats omstreeks 11:45 uur in de Koolmeesstraat terwijl het kind buiten aan het spelen was.

Op dit moment zoekt de p0litie naar de eigenaren van de hond. Volgens de beschikbare informatie gaat het hoogstwaarschijnlijk om een man en een vrouw die zondagochtend met twee honden langs de Koolmeesstraat liepen.

Na het inc!dent vertrokken ze zonder hun identiteit bekend te maken of het kind naar huis te begeleiden, en ze vervolgden hun weg in de richting van de Zuiderlaan, aldus de p0litie.

De p0litie heeft een beschrijving van het koppel verspreid. De man heeft meerdere tatoeages op zijn nek, been of arm en hand.

De vrouw heeft bruin haar. Volgens het jonge slacht0ffer lijken ze van Nederlandse afkomst te zijn.

Het koppel had op zondagochtend twee honden bij zich: een grote bruine hond en een kleine witte hond met rimpels.

Ondanks navraag in de omgeving om te achterhalen of iemand de combinatie van deze twee personen met de twee honden herkent, heeft de p0litie tot nu toe geen succes gehad.

Personen met meer informatie over dit tweetal worden verzocht contact op te nemen met de p0litie via het telefoonnummer 0900-8844.

Het jonge slacht0ffer is na de aanv*l naar het z!ekenhuis gebracht en is inmiddels weer thuis. Volgens de p0litie maakt hij gezien de omstandigheden goed.