Connect with us

Actueel

Nieuwe update van p0litie in zaak Madeleine McCann zou alles kunnen veranderen

De zoektocht naar de verm!ste Madeleine McCann heeft een nieuwe wending genomen, waarbij de autoriteiten hebben bevestigd dat ze “een aantal items in besl*g hebben genomen” voor analyse na een opgraving in de buurt van de Arade-dam en het stuwmeer, ongeveer 50 kilometer van Praia da Luz, waar Madeleine in 2007 verm!st raakte.

Hoewel de p0litie niet heeft bevestigd of de gevonden items enig verband houden met de verdw!jning van Madeleine, heeft dit geleid tot speculatie en de hoop op een mogelijke d00rbraak in de zaak.

Madeleines ouders, Kate en Gerry McCann, hebben altijd beweerd dat Maddie is 0ntv0erd nadat ze haar en haar broers en zussen alleen in hun vakantieappartement hadden achtergelaten om te gaan eten in een nabijgelegen restaurant.

Ze hebben via hun vertegenwoordigers verklaard dat er op dit moment niets te melden is en dat eventuele updates van de Metropolitan P0lice zullen komen.

In juni 2020 verklaarde de Duitse p0litie dat ze geloofden dat Madeleine was 0verleden en noemden ze de ver00rdeelde verkr*chter Christian Brueckner als hoofdverd*chte.

Recherche*rs proberen nu bewijs te vinden dat Brueckner aan de verdw!jning van Madeleine zou kunnen koppelen.

Brueckner heeft echter volgehouden dat hij niets met de verdw!jning te maken heeft en beweert 0nschuldig te zijn, ondanks dat hij zich op dat moment in hetzelfde gebied bevond.

De z0ekactie bij de dam eindigde zoals gepland, waarbij een aantal voorwerpen in beslag werden genomen voor evaluatie.

Het is echter nog niet bevestigd of deze voorwerpen verband houden met de Madeleine McCann-zaak. Het onderzoek tegen de 46-jarige verdachte zal naar verwachting nog geruime tijd voortduren.

De hoop blijft bestaan dat de zaak van Madeleine McCann ooit zal worden opgelost, na al die jaren van onzekerheid.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie, en we delen dit artikel voor iedereen die hoopt op een oplossing in deze zaak.