Connect with us

Actueel

Elsa laat zich even nemen in het vliegtuig, maar dan doet een steward de deur open

Passagiers aan boord van een EasyJet-vlucht van London Luton naar Ibiza werden getrakteerd op een onvergetelijke ervaring toen zich een opmerkelijk tafereel afspeelde in het vliegtuigtoilet.

Het bleek al snel een reis om nooit te vergeten te worden.

Verrassende Vliegtuigtoiletscène

Voor de meeste mensen is vliegen een tamelijk alledaagse aangelegenheid, verre van opwindend. Maar soms zijn er momenten die de reis een onverwachte wending geven, dankzij een paar avontuurlijke zielen.

In een video gedeeld door Any Stokes wordt vastgelegd hoe een stel passagiers op heterdaad wordt betrapt terwijl ze zich in het vliegtuigtoilet aan een uitdagende bezigheid overgeven.

Een bemanningslid van de cabine besluit vriendelijk genoeg te zijn om de deur te openen, en voordat hij dat doet, lijkt hij de medepassagiers enigszins voor te bereiden op wat ze te wachten staat.

Het Onthullende Moment

Wanneer de deur eindelijk opengaat, kunnen alle aanwezigen in het vliegtuig getuige zijn van een opmerkelijk tafereel: een man staat achter een gebukte vrouw, beiden met hun broek op hun knieën.

De reactie van de passagiers is zonder twijfel buitenissig. Ze beginnen collectief te juichen, terwijl het betreffende koppel zich duidelijk ongemakkelijk voelt.

In een poging hun laatste restje privacy te behouden, probeert de man snel de deur te sluiten.

In de video horen we een vrouw uitroepen: “OH MY F***ING GOD!”, waarna ze aan haar medepassagier vraagt of alles is vastgelegd.

Het antwoord luidt: “Ja, ik heb zelfs hun achterkanten op beeld, hahaha!”

Viral Sensatie

Op het moment van schrijven heeft de video meer dan vijf miljoen weergaven op Twitter behaald. De reacties zijn ronduit hilarisch, zoals je zou verwachten.

Het meisje dat voorovergebogen staat, blijkt ‘Elsa’ Thora te heten, een 21-jarige die zich nu ongewild in het middelpunt van internetroem bevindt.

Volgens Elsa was er niets “bijzonders” aan wat ze met haar vriend in het toilet aan het doen waren.