Connect with us

BN'ers

Heftig nieuws Lil’ Kleine: ‘0verleden aan 0verdosis c0caïne’

Bowgie is het hondje van Lil Kleine, de bekende rapper. Er is echter een controverse ontstaan over de d00dsoorzaak van het hondje, met tegenstr!jdige beweringen van verschillende bronnen.

Lil' Kleine

Terwijl Lil Kleine altijd heeft beweerd dat het niet waar is, beweert Yvonne Coldeweijer (ook bekend als ‘Alberta Verlinde’) dat het hondje is 0verleden aan een 0verdosis c0caïne.

Lil Kleine heeft consequent volgehouden dat zijn verhaal waar is en dat de besch*ldigingen ongegrond zijn. Hij blijft volhouden dat er geen sprake is geweest van een overdosis cocaïne bij zijn hondje.

Het c0nflict is weer actueel geworden vanwege een recente post van Jamie Vaes, de verloofde van Lil Kleine, waarin ze aangaf dat ze graag weer een puppy wil hebben.

Yvonne heeft gereageerd op deze post door te suggereren dat het misschien niet verstandig is om opnieuw een hondje te nemen, gezien wat er is gebeurd met hun vorige hondje.

Yvonne licht haar opmerkingen toe door te verwijzen naar WhatsApp-gesprekken die waren uitgelekt en waarin stond dat het hondje was overleden aan een 0verdosis c0caïne die op tafel lag.

Dit heeft geleid tot speculatie en vragen over de omstandigheden van het 0verlijden van het hondje.

Yvonne benadrukt echter dat ze niet gelooft dat het opzettelijk was en beschouwt het eerder als een 0ngeluk.

Ze vindt echter wel dat zulke inc!denten niet zouden mogen gebeuren, vooral niet als er een jong kind in het huishouden is.

Toen het nieuws over de d00d van het hondje naar buiten kwam, gaf het koppel geen commentaar en reageerde niet op de controverse.

Pas maanden later, in januari 2020, verscheen Lil Kleine met het hondje in een Instagram-verhaal en leek te suggereren dat het hondje nog leefde en dat mensen het verkeerd begrepen hadden.
rapper Lil' Kleine

Yvonne betwijfelt echter of het om hetzelfde hondje ging en beweert bewijs te hebben dat het om een ander hondje gaat.

Ze wijst erop dat hoewel beide hondjes van hetzelfde ras, een pomeriaan in black en tan, zijn, er subtiele verschillen zijn die aangeven dat het om verschillende hondjes gaat.
Lil' Kleine

De controverse rond de d00dsoorzaak van Bowgie, het hondje van Lil Kleine, blijft dus voortduren, met tegenstrijdige verklaringen en speculaties van verschillende partijen.

Het is een zaak die de aandacht heeft getrokken van zowel fans als de media, maar de waarheid over wat er precies is gebeurd, blijft vooralsnog onduidelijk.