Connect with us

Actueel

Beelden: Vrouw (29) die al 26 jaar in coma ligt, bevalt ineens van jongetje

Er zijn nieuwe bodycambeelden opgedoken van personeel in een zorginstelling in Phoenix, Arizona, die totaal verbouwereerd zijn door een onverwachte gebeurtenis.

Deze gebeurtenis vond plaats in 2018, maar de beelden zijn recentelijk vrijgegeven.

Op de beelden is te zien hoe een medewerker van Hacienda HealthCare de luier van een 29-jarige vrouw controleert die al 25 jaar in een vegetatieve toestand verkeert. Plotseling ontdekt de medewerker een baby.

Er ontstaat onmiddellijk grote verwarring en de verpleegster die de ontdekking deed, was zo getraumatiseerd dat ze een maand niet kon werken.

De vraag was hoe de vrouw zwanger kon worden, aangezien aanvankelijk alleen vrouwen bij haar konden komen.

Een medewerker verklaarde dat de verzorgers voornamelijk vrouwen waren en zij de patiënten wasten, aankleedden en voedden.

Verplegers, zoals Nathan Sutherland, dienden med!cijnen toe. Sutherland werd later betrapt via een DNA-test en bleek de vader te zijn.

Hij werd in 2021 ver00rdeeld tot tien jaar gev*ngenisstr*f, met de mogelijkheid van vervroegde vr!jlating bij goed gedrag.

De jongen, die in december vijf jaar oud wordt, is opgevangen door familieleden van zijn moeder, die op driejarige leeftijd in c0ma raakte na bijna te zijn verdr0nken.

Haar familie heeft haar al 26 jaar in leven gehouden, hoewel ze zich in een vegetatieve toestand bevindt.