Connect with us

Actueel

Megan ligt iedere dag even met haar ster in de zon: “Ik krijg daar veel energie van”

Ieder individu op this planet is volstrekt uniek, aangezien wij allemaal weten. Niettemin zijn sommige mensen net een tikkeltje excentrieker dan anderen.

Een perfect voorbeeld hiervan komt voort uit Californië, waar een bepaalde influencer elke dag haar achterzijde laat genieten van een zonnebad. Ja, je hebt het goed gehoord, haar achterzijde.

Nu, wie zijn wij om een oordeel te vellen over de methoden waarmee mensen hun vitaliteit vernieuwen?

Terwijl sommigen onder ons kiezen voor meditatie of fysieke activiteit, verkiezen anderen om hun energiereserves aan te vullen door simpelweg thuis op de bank te relaxen.

Toch pakt deze influencer het anders aan: zij laat haar achterw*rk genieten van de zonnestralen.

De persoon in kwestie is Megan, een YouTube- en Instagram-fenomeen uit Californië, die met name erkenning heeft gekregen vanwege haar buitengewone levenswijze.

Elke ochtend, tussen 07.00 en 09.00 uur, engageert Megan zich in een ongewone routine waarbij zij haar derrière omhoog steekt en haar zongebruinde achterzijde en buik gedurende maximaal vijf minuten bl00tstelt aan zonlicht.

Volgens haar staat “30 seconden zonneschijn op je achterwerk gelijk aan een hele dag zonneschijn met kleding aan.” Interessant standpunt, zonder twijfel.

Het verhaal wordt nog intrigerender. Megan beweert dat het bruinen van haar billen een oude Oost-Aziatische methode is om vitaliteit te vergaren.

Ze beweert dat het zonnebaden haar niet enkel voorziet van meer energie, maar ook haar slaapkwaliteit verbetert en haar connectie met zowel haar s*ksualiteit als creativiteit versterkt.

Daarnaast beweert ze dat dit ritueel haar gemoedstoestand uiteindelijk opvrolijkt.

Desondanks, laten we duidelijk zijn: Megan’s intentie is niet om de hele wereld aan te sporen om hun achterwerken te laten bruinen.

Ze legt er de nadruk op dat het voornaamste is om je goed te voelen.

Haar wens is dat eenieder zich comfortabel en zelfverzekerd in hun eigen vel voelt, en ze deelt slechts haar eigen ervaring waarbij het zonnebaden van haar achterste voor haar persoonlijk gunstig werkt.