Connect with us

Actueel

Bejaarde Rinus thuis 0vervallen en met een ijzeren staaf gemept

Rinus, een 74-jarige man, heeft een angsta*njagende ervaring meegemaakt waar veel ouderen voor vrezen: hij werd lafhartig 0vervallen in zijn eigen woning en daarbij aangev*llen met een ijzeren staaf. Het inc!dent heeft hem bijna het leven gek0st.

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt Rinus, die nog steeds hevig geschr0kken is, zijn verhaal: “Om kwart over elf werd er gebeld. Ik vroeg mijn vrouw om de deur even open te doen.”

Uiteindelijk besloot Rinus de deur op een kier te openen. “Op dat moment zag ik nog niets, dus ik deed de deur iets verder open.

Toen st0rmden ze direct naar binnen en sl0egen me meteen met een ijzeren pijp op mijn hoofd.” Rinus raakte vrijwel direct buiten bewustz!jn, maar bleef wel bij kennis.

De 0vervaller eiste “klokkie, klokkie” en Rinus probeerde naar de keukentafel te lopen om zijn nephorloge te laten zien.

Tijdens dit incident raakte zijn vrouw, Paula, ook gew0nd doordat ze een harde klap kreeg toen de indr!nger de benen nam.

Achteraf bleek dat de indr!nger op zoek was naar een nephorloge van Rinus.

Na de brute woning0verval werd Rinus met spoed afgev0erd naar het z!ekenhuis, terwijl Paula een paar nachten bij hun zoon moest doorbrengen vanwege de schr!k.

Buren in de buurt van de woning in Maarssen-Dorp zijn gesch0kt door het inc!dent.

Buurvrouw Annemiek deelt haar ervaring: “Het is echt bizar. ’s Avonds werd er bij ons op de deur geklopt.

We hoorden iemand om hulp roepen. Mijn dochter werd wakker en zei: ‘mama, iemand heeft hulp nodig’.”

Annemiek bestelde vervolgens een ringdeurbel uit angst en bezorgdheid voor de veiligheid van de buurt.

De gemeenschap is gesch0kt en onzeker geworden na deze afschuwel!jke gebeurtenis en voelt zich niet langer veilig.