Connect with us

Actueel

Opmerkelijk | Heather drinkt dagelijks verf: ”Voelt zo lekker in mijn keel”

Soms stuiten we op opmerkelijke verhalen die we graag met je willen delen. Ook vandaag hebben we weer een buitengewoon vreemd verhaal waarvan je waarschijnlijk met verbazing zult reageren.

In de hoofdrol staat Heather, een alleenstaande moeder van twee kinderen, die hu!lend op televisie vertelt dat ze elke dag verf drinkt.

In het TLC-programma “My Strange Addiction” vergelijkt Heather het consumeren van verf met de smaak van “warme melk”. Een bizar idee, nietwaar?

Meer dan een liter per jaar
De vrouw drinkt geen latex, maar is versla*fd aan verf uit viltstiften. Ze heeft andere soorten verf geprobeerd, maar die voldoen niet aan haar verlangens, zo legt ze uit.

Jaarlijks drinkt ze ongeveer een liter verf uit viltstiften. “Wanneer het door mijn keel glijdt, voelt het heerlijk en warm aan.

Het is alsof ik een slok warme melk neem, maar dan met die aangename chem!sche smaak eraan toegevoegd. Het is eigenlijk perfect en ik vind het heel erg lekker.”

Mengen
In de TLC-show onthult Heather dat ze sinds ze begonnen is, in totaal al zo’n drie liter verf heeft gedronken. Ze laat ook zien hoe ze dit doet.

Ze pakt een viltstift en opent deze om bij de verf te komen. Vervolgens giet ze de verf in een soort shotglaasje. “Je moet het mengen, net zoals standaard verf.”

Het begin
Heather houdt niet van verspilling. Nadat ze de verf in het glaasje heeft gegoten, zu!gt ze de viltstift volledig leeg, waardoor de verf over haar gezicht druipt.

Maar hoe is dit allemaal begonnen? “Dit gebeurde drie jaar geleden toen mijn moeder plotseling 0verleed. Ik zat in de r0uw en vond de geur van verf aantrekkelijk.

Toen besloot ik om de punt van een viltstift leeg te zu!gen. Sindsdien doe ik het elke dag.”

Stiekem
Heather is zich bewust van de gevaren van haar verslav!ng en zoekt “privéplekken” om verf te drinken, zoals haar auto, om te voorkomen dat haar kinderen haar zien.

In het programma wordt Heather gewaarsch*wd dat de chem!caliën in verf schadel!jk kunnen zijn voor haar longen en dat ze epilept!sche aanv*llen kan krijgen.

Op de vraag of Heather het niet erg zou vinden als haar kinderen alleen achterblijven als zij bezw!jkt aan haar liefhebberij, antwoordt ze: “Dat zou ik erg vinden, ja.”

“Ik heb in het verleden vaak geprobeerd om te stoppen, maar tot nu toe is het me nooit gelukt omdat het veel te moeilijk voor me is.”