Connect with us

Actueel

Nederlandse vrouw verlaat man en 9 kinderen voor Gambiaanse prins: ‘We videobellen iedere dag’

Heidi Hepworth, een 44-jarige vrouw, heeft ervoor gekozen haar man, met wie ze 23 jaar getrouwd was, en haar negen kinderen achter te laten voor Salieu Jallow, een 32-jarige Gambiaan. Het verhaal van Heidi’s keuze heeft voor opschudding gezorgd.

Het begon allemaal toen Heidi een vriendschapsverzoek van Salieu op Facebook accepteerde. Dit leidde tot verdere communicatie tussen hen beiden.

Heidi was op dat moment al 23 jaar getrouwd met haar man Andy, en samen hebben ze zes kinderen. Daarnaast heeft Heidi nog drie kinderen uit een vorig huwelijk.

Op een gegeven moment besloot Heidi de stap te nemen om naar Gambia te reizen en Salieu persoonlijk te ontmoeten. Dit nieuws heeft haar man Andy diep geraakt, en hij is uiteraard kapot van verdriet.

Hij beschrijft Heidi als een persoon die veranderd is en noemt haar gedrag in deze situatie verschrikkelijk.

Heidi heeft echter via sociale media gereageerd op de situatie en geeft aan dat ze geen spijt heeft van haar keuze. In een interview verklaart ze dat ze al lange tijd ongelukkig was in haar huwelijk met Andy.

Het was een moeilijke beslissing om haar kinderen achter te laten, maar volgens Heidi kon ze geen andere keuze maken omdat ze niet met haar mee konden naar Gambia.

Er zijn veel discussies en conflicten ontstaan rondom Heidi’s beslissing.

Ze wordt beschuldigd van het achterlaten van haar kinderen, maar ze weerlegt deze beweringen en benadrukt dat haar drie jongste kinderen nu bij haar oudste dochter wonen en dat ze dagelijks contact met hen heeft via online communicatie.

Heidi geeft aan dat ze graag met Salieu wil trouwen en dat haar relatie met Andy al voorbij was op het moment dat ze het vriendschapsverzoek van Salieu accepteerde.

Er is echter sprake van frictie tussen Heidi en Andy, waarbij Heidi beweert dat Andy heimelijk berichtjes naar andere vrouwen stuurde, iets wat Andy ontkent.

Salieu heeft echter enkele eisen gesteld voor het huwelijk. Hij verlangt dat Heidi zich bekeert tot de islam, iets wat ze inmiddels heeft gedaan.

Heidi geeft aan dat ze elke dag bidt tot Allah en beweert dat ze erg gelukkig is met haar nieuwe religie.

Dit verhaal roept verschillende reacties op en roept vragen op over de keuzes en verantwoordelijkheden van individuen binnen relaties en gezinnen.

Het is belangrijk om de privacy en de gevoelens van alle betrokkenen te respecteren. Het is een complexe situatie waarbij verschillende perspectieven en emoties meespelen.