Connect with us

BN'ers

Patty Brard maakt uiterlijk wereldster (79) zwaar belachelijk op Instagram

Patty Brard veroorzaakt ophef door spot te drijven met het uiterlijk van de 79-jarige wereldster Diana Ross op Instagram.

Ze suggereert dat Ross cosmetische behandelingen moet ondergaan om er beter uit te zien.
Patty Brard

Op Instagram plaatst Brard een foto van Diana Ross, die er op haar leeftijd nog steeds prachtig uitziet, en vraagt zich luidop af waarom ze niet zou overwegen om zichzelf op te knappen.

Ze tagt zelfs een kliniek, een make-upmerk en een tandarts in haar post.

Deze actie van Brard wordt bekritiseerd vanwege leeftijdsdiscriminatie en het voeden van onzekerheid bij mensen.
Patty Brard

Het impliceert dat er iets mis is met Diana Ross vanwege haar leeftijd, terwijl ze juist een iconische carrière heeft en nog steeds optredens geeft.

Verschillende media en critici hebben hun afkeuring geuit over Patty Brard’s actie. Ze wordt eraan herinnerd dat cosmetische ingrepen geen vereiste zijn om mooi te zijn en dat haar opmerkingen bijdragen aan een cultuur van onzekerheid en onwaardigheid.

Bovendien wordt opgemerkt dat Patty Brard zelf bij lange na niet de prestaties heeft bereikt die Diana Ross heeft gerealiseerd.
Patty Brard

Tot op heden heeft Patty Brard geen excuses aangeboden voor haar actie, ondanks mogelijke negatieve reacties die ze heeft ontvangen.

Het valt te bezien hoe ze zou reageren als iemand hetzelfde bij haar zou doen.

Patty Brard’s actie heeft veel kritiek en negatieve reacties uitgelokt. Mensen vragen zich af hoe Patty zelf zou reageren als iemand haar uiterlijk openlijk zou bespotten en haar zou aanmoedigen om cosmetische ingrepen te ondergaan.
Patty Brard

Het is belangrijk om respect te hebben voor mensen van alle leeftijden en om de diversiteit en schoonheid van verschillende uiterlijkheden te waarderen.

Leeftijd zou nooit een reden mogen zijn om iemand belachelijk te maken of te beoordelen.

Het is te hopen dat Patty Brard reflecteert op haar acties en begrijpt dat het belangrijk is om anderen met respect en waardigheid te behandelen.
Patty Brard

Mensen hebben het recht om ouder te worden zonder bekritiseerd te worden voor hun uiterlijk.

In plaats van het belachelijk maken van anderen, zou het positiever zijn als Patty Brard haar platform zou gebruiken om mensen aan te moedigen om zichzelf te accepteren zoals ze zijn en zich te richten op innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen.

Het is aan ieder individu om zelf te bepalen welke keuzes ze maken met betrekking tot hun uiterlijk en het is belangrijk om respect te tonen voor ieders persoonlijke keuzes en individualiteit.
Patty Brard

Laten we hopen dat deze situatie Patty Brard en anderen aanzet tot meer bewustwording en respectvol gedrag ten aanzien van leeftijd en uiterlijk.