Connect with us

Actueel

“Meisje (6) in levensgeva*r na ernstige pesterijen: Een gev*cht voor haar leven”

Een zesjarig meisje werd zo ernstig gepest dat ze fysiek instortte en letterlijk en figuurlijk voor haar leven moest vechten. Of het nu gaat om een ongepaste opmerking of een duw, dergelijke ervaringen maken nu eenmaal deel uit van het leven.

De zesjarige dochter van Carrie Golledge, Sophia, werd geconfronteerd met pestgedrag op school, wat resulteerde in ernstige angstklachten.

Elke dag keerde Sophia huilend terug van school. ’s Nachts kon ze niet slapen omdat ze de traumatische gebeurtenissen van de dag verwerkte en zich zorgen maakte over wat haar de volgende dag op school te wachten stond.

“Aan het einde van de zomer werd de situatie zo erg dat Sophia enkele weken niet naar school kon vanwege de ernst van haar ziekte – ze was de hele nacht wakker en moest twintig keer per uur overgeven”, vertelde de moeder aan The Mirror.

Uiteindelijk gaf het lichaam van Sophia het op, allemaal als gevolg van het aanhoudende pestgedrag en de pesterijen door haar klasgenoten.

“Ze had zoveel pijn en de gewelddadige maagklachten leidden tot een urineweginfectie, waardoor haar lichaam uitgeput raakte”, voegde de moeder eraan toe.

“We moesten haar met hoge koorts naar het ziekenhuis brengen, en het was moeilijk om haar toestand onder controle te krijgen. Volgens de moeder was een specifieke klasgenoot verantwoordelijk voor de pesterijen.

Het meisje, dat Sophia haar ‘beste vriendin’ noemde, vertelde haar wat ze moest doen, dicteerde haar eetgewoonten en stootte iedereen af die met haar wilde spelen.

De arme zesjarige raakte zo gestrest door de situatie dat haar lichaam en geest bijna verlamd raakten. Angst en stress maakten Sophia apathisch.

Carrie ging later op Facebook om haar verhaal te delen en plaatste een foto van haar dochter, waarop de uitgeputte zesjarige in bed ligt.

Bij het hartverscheurende beeld schreef ze de volgende woorden: “Dit is wat pesten doet… Dit is mijn zesjarige dochter die in het ziekenhuis is opgenomen vanwege pesten…

Dit is mijn kind met zo’n zorgzaam hart, dat ondanks haar eigen ziekte “niet wil dat iemand anders in de problemen komt”…

Dit is mijn kind dat gestopt is met eten, zichzelf in slaap huilt, angstaanvallen heeft gehad en meer dan twintig keer per nacht heeft moeten overgeven…

Dit is mijn kind dat emotioneel misbruikt werd door haar ‘beste vriendin’ en daardoor dacht dat het normaal was… Dit is mijn kind dat talloze doktersbezoeken heeft gehad vanwege de ziekte van angst…

Dit is mijn kind dat beschuldigd werd van “verhalen verzinnen op school”… Dit is mijn kind dat door de ouders van de pestkop op sociale media belachelijk gemaakt werd omdat ze als zwak werd bestempeld…

Dit is mijn kind, en toen de problemen op school werden aangepakt, kregen we te horen: “Zesjarigen zijn nu eenmaal zo”…