Connect with us

Actueel

Hartverscheurende vergissing: Moeder laat per ongeluk baby van 6 maanden achter in de auto en gaat de hele dag werken

Een tragisch en hartverscheurend incident heeft zich voorgedaan in het Belgische Charleroi, waarbij een baby van slechts zes maanden oud helaas het leven heeft verloren.

De moeder van het kind had haar baby ‘vergeten’ uit de auto te halen en ging de hele dag werken, zonder zich bewust te zijn van het drama dat zich ontvouwde.

Het is normaal dat kersverse moeders hun volledige aandacht richten op hun kleine spruit.

Het is dan ook des te schokkender dat een Belgische moeder, die na haar zwangerschapsverlof voor het eerst weer aan het werk ging in het z!ekenhuis, haar eigen kind in de auto vergat.

Gedurende haar volledige werkdag zou de vrouw zich niet hebben gerealiseerd dat ze iets belangrijks was vergeten. Pas na haar dienst drong het tot haar door dat haar kind nog steeds in de auto lag.

Het duurde meer dan acht uur voordat de hulpd!ensten ter plaatse kwamen, rond 17.30 uur. Helaas konden ze niets meer doen voor het kind, dat al die tijd in de auto had gelegen onder de felle zon.

De collega’s van de vrouw zijn verbijsterd over wat er is gebeurd en kunnen nauwelijks bevatten hoe dit heeft kunnen plaatsvinden.

Baby Briar

Inatagram / Breanna Lockwood – Baby Briar

Hoewel wij geen experts zijn, zijn er enkele opmerkelijke aspecten aan dit tragische voorval. Allereerst rijst de vraag waarom de moeder haar baby überhaupt mee naar haar werk nam.

Ten tweede is het moeilijk te begrijpen hoe ze haar kind kon vergeten. En ten derde is het onbegrijpelijk dat het zo lang duurde voordat ze zich realiseerde wat er was gebeurd.

Uit respect voor de nabestaanden wordt momenteel niet veel informatie vrijgegeven. Wat wel duidelijk is, is dat het parket van Brussel een str*frechtelijk onderzoek heeft geopend naar deze tragische gebeurtenis. Het is een zaak die velen met verdriet en verslagenheid achterlaat.

Het tragische incident in Charleroi heeft diepe sporen nagelaten en zorgt voor veel verdriet en verslagenheid.

Een baby van slechts zes maanden oud heeft het leven verloren nadat de moeder het kind per ongeluk in de auto was vergeten en de hele dag ging werken, zonder zich bewust te zijn van het drama dat zich voltrok.

Het is normaal dat kersverse moeders hun volledige aandacht richten op hun pasgeboren baby.

Daarom is het des te schokkender dat deze Belgische moeder, tijdens haar eerste werkdag na haar zwangerschapsverlof in het ziekenhuis, haar eigen kind in de auto vergat.

Gedurende haar volledige werkdag leek de vrouw zich niet te realiseren dat er iets vreselijks was gebeurd.

Pas na haar dienst drong het tot haar door dat haar kind nog steeds in de auto lag, een verschrikkelijke ontdekking die haar wereld op zijn kop zette.
vermist-jongetje-veendam