Connect with us

Actueel

Man wordt in kritieke toestand afgevoerd nadat hij een vreemd object in zijn achterste heeft gestopt

Nee, dit is geen kinderachtige toilethumor. Een 30-jarige man uit Iran had dringend medische hulp nodig nadat hij een AXE deodorantbus in zijn achterste had geschoven. Dit opvallende incident werd gemeld door The New York Post, die zich baseerde op een publicatie in een medisch tijdschrift.

De patiënt uit Iran klaagde over hevige buikpijn als gevolg van zijn verwerpelijke zoektocht naar seksueel plezier met behulp van een vreemd voorwerp, zoals het in medische termen wordt genoemd. Zijn behandelend artsen op de eerste hulpafdeling van de Universiteit voor Medische Wetenschappen van Teheran meldden dit.

De man leed aan intense pijn in zijn achterste. In eerste instantie waren er geen bijkomende symptomen zoals misselijkheid, braken of andere ongemakken. Zijn vitale functies waren ook normaal. Hoewel hij geen medische voorgeschiedenis had, had hij eerder al voorwerpen in zijn achterste gestoken.

Vanwege de hevige pijn kon er geen standaard rectaal onderzoek worden uitgevoerd. De chirurg moest daarom röntgenfoto’s gebruiken om te ontdekken dat het voorwerp zich in zijn spijsverteringskanaal bevond. Dit was verre van een pretje…

Chirurgen maakten een incisie in zijn maag en slaagden er zo in om de dwalende deodorantbus te verwijderen. Na een dag observatie werd de man doorverwezen naar een psychiater. Hij zal verplicht worden gesteld om te praten over zijn daad.

Het incident waarbij een man een deodorantbus in zijn achterste stopte en dringend medische hulp nodig had, is niet het eerste bizarre geval van dit soort. Onlangs rapporteerden we nog over iemand die maar liefst 15 eieren tussen zijn billen had gestopt, met de hulp van zijn vriendin. Gelukkig waren de eieren van tevoren gekookt, maar desondanks moest de man met spoed medische hulp krijgen.

Deze opmerkelijke incidenten herinneren ons eraan dat sommige mensen gevaarlijke en bizarre handelingen kunnen verrichten. Het is belangrijk om bewustzijn te creëren rondom de risico’s en gevolgen van dergelijk gedrag, evenals het belang van het zoeken naar professionele hulp wanneer iemand worstelt met dergelijke problemen.