Connect with us

Actueel

Britt Dekker deelt schokkende beelden: ‘Zo snel kan het gaan’

Op zondag had presentatrice en paardenliefhebber Britt Dekker een pechdag. Ze had namelijk een ongeluk met een golfkarretje en haar melkschuimer ontplofte ook nog.

Bovendien ontsnapte er ook nog een paard uit de paddock en liep dwars door de hekken heen. Het leek volgens Britt wel vrijdag de dertiende.

De blondine deelde haar ervaring op haar Instagram Stories. Ze vertelde dat ze dacht een heerlijk ritje te maken met een golfkarretje, maar het liep anders dan verwacht.

Het karretje belandde namelijk in de sloot. Britt dacht dat het slechts een plasje was en reed er vol gas op af. Helaas bleek het geen plasje te zijn en het karretje kapseisde.

De presentatrice was doodsbang en vertelde in haar Stories dat ze dacht dat ze zou verdrinken als ze eronder zou vallen. Gelukkig is alles uiteindelijk goed afgelopen.

Naast het ongeluk met het golfkarretje, ontplofte Britt’s melkschuimer ook nog eens. Ze had dus ook geen lekkere koffie om de dag mee te beginnen.

Tot overmaat van ramp ontsnapte er ook nog een paard uit de paddock. Het dier rende dwars door de hekken heen en ging ervandoor. Het was dus echt een pechdag voor Britt.

Het is niet bekend of Britt nog verdere plannen had voor die dag. Maar na deze ongelukkige gebeurtenissen was ze wel toe aan wat rust.

Britt sloot haar verhaal op Instagram af met de woorden “snel naar bed”. Het lijkt erop dat ze de dag het liefst zo snel mogelijk wilde vergeten.

Het kan ons allemaal overkomen, zo’n pechdag. Hopelijk heeft Britt haar dag na een goede nachtrust weer positief kunnen oppakken. Want één ding is zeker: morgen is er weer een nieuwe dag.