Connect with us

Actueel

Babou uit Gambia zoekt Europese vrouw: ‘Wil jou kleine Babou schenken’

Niemand blijft graag alleen en iedereen hoopt ooit een partner voor het leven te vinden. Velen weten niet dat Gambia een soort paradijs is voor wie op zoek is naar bepaalde relaties.

Er zijn mannen in overvloed en die liggen vooral goed in de markt bij ietwat oudere dames uit Engeland.

Het is dan ook niet te verwonderen dat Gambia erg in trek is bij de Engelse vrouwen. Tot 1965 was het land namelijk eigendom van Engeland.

Talrijke dames overwegen om naar het land op vakantie te gaan. Enkele verslaggevers van Panorama besloten om er eens een kijkje te gaan nemen.

Daar kwamen ze in contact met een man genaamd Babou. Deze kerel liet al snel zijn interesse blijken voor een van de vrouwelijke journalisten.

In een discotheek sloeg hij meteen zijn slag en probeerde haar te versieren. Nee, Babou laat er geen gras over groeien.

Hij fluisterde in het oor van de verslaggeefster: “Jullie Europese vrouwen hebben zo’n zachte huid. Ik zou ieder plekje van je lichaam willen kussen.”

De man voegde er nog aan toe: “Hoelang blijf je nog? Laten we geen tijd verliezen.” Daarna pakte hij haar hand vast en zei: “Ik wil je een kleine Babou schenken.”

Babou wil haar het idee geven dat zij de ware liefde voor hem is. In realiteit probeert hij natuurlijk iedere vrouw voor zich te winnen.

Zijn motto is: ‘Ik beloof haar de hemel en ik krijg haar portemonnee’. Alsmaar minder dames trappen in deze praktijken. Op de sociale media wordt er namelijk al heel veel aandacht aan besteed.