Connect with us

Actueel

Bizarre nachtelijke ervaring: inbreker zuigt aan de tenen van een slapende man

Een man uit Florida is getraumatiseerd nadat hij midden in de nacht wakker werd gemaakt door een inbreker die aan zijn tenen aan het zuigen was.

Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Bradenton, vertelde de indringer dat hij geen geld had, maar de man antwoordde dat hij niet geïnteresseerd was in geld.

Hij wilde alleen maar aan zijn tenen zuigen. Dit schokkende incident vond plaats op kerstavond.

Na het vreemde verzoek begonnen de twee te vechten, waarbij de verdachte beweerde dat hij een wapen zou trekken en in het kruis van het slachtoffer zou grijpen.

Gelukkig trok hij geen wapen en wist het slachtoffer de indringer naar buiten te duwen. Daarna sloeg de verdachte de voorruit van de auto van het slachtoffer stuk en sloeg op de vlucht.

De politie werd onmiddellijk gebeld en kwam ter plaatse in Bradenton, Florida. Agenten stuurden honden naar binnen om de dader op te sporen, maar er konden nog geen arrestaties worden verricht.

Het slachtoffer van deze bizarre inbraak is ernstig getraumatiseerd. Het idee dat iemand je lichaam binnendringt en aan je tenen zuigt terwijl je slaapt, is angstaanjagend.

Het slachtoffer heeft ondertussen aangegeven dat hij zich niet veilig voelt in zijn eigen huis. Hij zal waarschijnlijk professionele hulp nodig hebben om deze traumatische gebeurtenis te verwerken.

De politie is druk bezig met het onderzoeken van deze zaak en is op zoek naar de dader. Het is nog niet bekend of deze inbreker specifiek op zoek was naar tenen om aan te zuigen, of dat hij gewoon op zoek was naar een slachtoffer om te intimideren.

In ieder geval is dit een angstaanjagend voorbeeld van inbraak en inbreuk op iemands privacy en veiligheid. Het is belangrijk om altijd alert te blijven en te zorgen voor voldoende beveiliging van uw huis.