Connect with us

Actueel

Pam (60) heeft een relatie met een 19-jarige jongen: ‘Speelt ook met kleindochters’

Het verhaal van Pam Shasteen uit Tulsa, Oklahoma, die een relatie heeft met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota, heeft veel opschudding veroorzaakt.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en hadden meteen een klik. Jonathan trok de stoute schoenen aan en stuurde Pam een berichtje. Pam was meteen onder de indruk van zijn schoonheid en charme.

Toen ze begonnen te praten, ontdekten ze dat ze veel gemeen hadden. Ze deelden een liefde voor astrologie en het buitenleven.

Jonathan beweerde aanvankelijk dat hij 21 jaar oud was, maar hij vertelde Pam later dat hij eigenlijk 19 was.

Pam was eerlijk over het leeftijdsverschil, maar dat bleek geen probleem voor Jonathan. Ze bleven praten en ontdekten dat ze een sterke band hadden.

Na een week besloot Jonathan om Pam te ontmoeten en zijn spullen te pakken.

Ze gingen samen op pad en maakten plezier in de grote stad. Ze werden echter ook geconfronteerd met kritiek van anderen.

Pam hoorde mensen fluisteren dat ze walgelijk waren, maar dat weerhield hen er niet van om hun relatie voort te zetten.

De twee hadden vele dates en Jonathan besloot uiteindelijk om bij Pam in te trekken. Toen het tijd was om hun families over hun relatie te vertellen, was Pam een beetje nerveus.

Maar toen haar dochters Jonathan ontmoetten en zagen hoe goed hij overweg kon met haar kleindochters, waren ze meteen verkocht.

Jonathan vertelde zijn ouders over Pam en hun leeftijdsverschil, maar zijn ouders accepteerden de relatie direct. Pam’s vrienden waren echter minder enthousiast.

Sommigen waren tegen hun relatie en stelden voor dat Pam therapie nodig had.

Maar Pam was vastbesloten om haar relatie met Jonathan voort te zetten, ongeacht wat anderen dachten.

Pam had al snel door wie haar echte vrienden waren en wie niet. Sommigen leken niet oprecht blij voor haar en haar nieuwe relatie, dus besloot ze om afscheid te nemen van die vrienden.

Het was duidelijk dat Pam zich niets aantrok van wat anderen dachten en vastbesloten was om haar hart te volgen.

Het verhaal van Pam en Jonathan is er een van liefde die niet gebonden is aan leeftijd. Hoewel sommigen de relatie misschien niet begrijpen of afwijzen, zijn Pam en Jonathan gelukkig samen en genieten ze van elkaars gezelschap.

Het is belangrijk om te onthouden dat liefde geen leeftijd kent en dat mensen moeten worden aangemoedigd om te houden van wie ze willen, ongeacht wat anderen denken.