Connect with us

Actueel

Ramp op het spoor: Slachtoffers vallen na ontsporing van NS-trein

Honderden passagiers opgeschrikt door dramatisch treinongeluk in Voorschoten: 1 dode en 19 zwaargewonden

Een trein van de Nederlandse Spoorwegen ontspoorde in de nacht van dinsdag op woensdag nabij Voorschoten. Een persoon kwam om het leven en 19 anderen raakten zwaargewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De trein was onderweg van Leiden naar Den Haag toen het misging. Het voorste deel van de trein belandde in een weiland, het middelste deel ligt op zijn kant naast het spoor en in het achterste gedeelte brak brand uit. De oorzaak is nog onduidelijk, maar er wordt vermoed dat bouwmaterieel op het spoor terecht is gekomen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse en de slachtoffers zijn overgebracht naar het calamiteitenhospitaal van het UMC Utrecht. Het is nog onduidelijk hoeveel gewonden er precies zijn en wat hun toestand is.
treinen

Ramp in Voorschoten: Tientallen passagiers gewond bij horrorcrash met NS-trein

In de nacht van dinsdag op woensdag is het compleet fout gegaan in Voorschoten. Een trein van de Nederlandse Spoorwegen ontspoorde op weg van Leiden naar Den Haag. Het voorste deel van de trein belandde in een weiland, het middelste deel ligt op zijn kant naast het spoor en in het achterste gedeelte brak brand uit. Er is één dodelijk slachtoffer en maar liefst 19 zwaargewonden. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de gewonden te helpen. Het calamiteitenhospitaal van het UMC Utrecht is geopend voor de slachtoffers. Wat de oorzaak van het ontsporen is, is nog onbekend. Bouwmaterieel op het spoor wordt vermoed als een mogelijke oorzaak.

Treurige nacht: NS-trein ontspoort in Voorschoten met tientallen gewonden

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een afschuwelijk treinongeluk plaatsgevonden in Voorschoten. Een trein van de Nederlandse Spoorwegen ontspoorde onderweg van Leiden naar Den Haag. Het voorste deel van de trein belandde in een weiland, het middelste deel ligt op zijn kant naast het spoor en in het achterste gedeelte brak brand uit. Een persoon kwam om het leven en 19 anderen zijn zwaargewond geraakt en overgebracht naar het calamiteitenhospitaal van het UMC Utrecht. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk, maar mogelijk lag bouwmaterieel op het spoor. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de slachtoffers te helpen.