Connect with us

Actueel

Visum geweigerd voor grote liefde van Angela (72): ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’

Angela Nwachukwu, een 72-jarige vrouw uit Engeland, kreeg via Facebook een bericht van CJ, een 26-jarige man uit Nigeria. Na slechts twee maanden met hem gechat te hebben, besloot ze met hem te trouwen.

Helaas is hun geluk van korte duur omdat CJ geen visum kan krijgen om naar Engeland te komen. Angela is hierdoor erg verdrietig en gefrustreerd.

Angela vertelde aan DailyMail over haar relatie met CJ: “Ik zag dat een jonge, knappe man me een vriendschapsverzoek stuurde en kon mijn geluk niet op.”

In eerste instantie was ze nogal sceptisch, maar ze accepteerde zijn verzoek toch. CJ stuurde haar binnen een minuut een bericht waarin hij vertelde dat hij haar had uitgekozen omdat ze zo knap was.

De twee spraken uren met elkaar en Angela kreeg al snel fijne gevoelens. CJ vroeg haar of ze gescheiden was en kinderen had, wat Angela als heel prettig ervaarde.

De zonen van Angela vonden het maar een vreemd verhaal en besloten onderzoek te doen naar CJ’s Facebook-profiel. Ze konden echter niets vreemds vinden en gingen er daarom vanuit dat CJ oprecht was en oprecht van hun moeder hield.

Na een maand vroeg CJ Angela ten huwelijk tijdens een videocall. Angela was ontzettend blij en vertrok direct naar Nigeria om hem te ontmoeten en te trouwen. “We wilden eigenlijk wachten tot onze huwelijksnacht, maar we konden niet van elkaar afblijven. CJ zei dat hij nog nooit zo’n mooi lichaam had gezien.”

Angela is momenteel weer thuis en mist CJ enorm. Ze probeert er alles aan te doen om een visum voor hem te regelen, maar tot nu toe zonder succes. De autoriteiten hebben twijfels over zijn bedoelingen en denken dat CJ de relatie alleen maar gebruikt om een visum te krijgen. Angela heeft al 21.000 pond uitgegeven om een visum te regelen en overweegt nu advocaten in te huren om te helpen.

CJ vraagt Angela vaak om geld, wat begrijpelijk is gezien de financiële situatie in Nigeria. Angela voelt zich echter verplicht om hem als haar man te steunen. Ze houdt van hem en is vastbesloten om samen met hem te zijn, zelfs als dat betekent dat ze hem financieel moet ondersteunen.

Het verhaal van Angela en CJ is opmerkelijk vanwege het grote leeftijdsverschil en de lange afstand, maar ook vanwege de uitdagingen die ze tegenkomen in hun relatie. Angela is vastbesloten om haar liefde voor CJ te laten slagen, ondanks de obstakels die ze tegenkomen. Het is een verhaal dat laat zien dat leeftijd en afstand geen barrière hoeven te zijn voor liefde.