Connect with us

Actueel

Weduwnaar Bibian Mentel deelt groot nieuws: ‘Sommige mensen hadden bezwaar’

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft op Instagram aangekondigd dat hij zijn vriendin Mandy ten huwelijk heeft gevraagd.

In een video op Instagram is te zien hoe Edwin op zijn knieën gaat en Mandy vraagt om met hem te trouwen. In zijn post schrijft hij: “She said yes!” en deelt hij zijn vreugde met zijn volgers.

De aankondiging heeft een stortvloed aan felicitaties van zijn volgers veroorzaakt. Veel mensen vinden het geweldig dat Edwin na het verlies van zijn vrouw weer geluk heeft gevonden en zijn leven weer op de rails heeft gekregen. Een volger reageert bijvoorbeeld: “Fantastisch, zo geweldig dat je het geluk en de liefde weer gevonden hebt.”

Toch heeft Edwin ook kritiek gekregen op zijn relatie met Mandy. Enkele maanden na het overlijden van Bibian Mentel maakte Edwin bekend dat hij een nieuwe liefde had gevonden.

Sommigen vonden dit veel te snel na het overlijden van Bibian Mentel. Edwin legde uit dat hij zelf heel goed weet wanneer hij klaar is voor een nieuwe relatie en dat hij zich daar niet door anderen in wil laten beïnvloeden.

“Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy”, onthulde Edwin een jaar geleden al. Nu heeft hij zijn belofte waargemaakt en is hij van plan om met Mandy in het huwelijksbootje te stappen.

Edwin heeft in het verleden al laten zien dat hij heel veerkrachtig is en dat hij het vermogen heeft om tegenslagen te overwinnen. Na het overlijden van Bibian Mentel heeft hij zich volledig gestort op het werk van de Mentelity Foundation, die zich inzet voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Met zijn doorzettingsvermogen en positieve instelling heeft hij veel mensen weten te inspireren.

Met zijn aankondiging van zijn huwelijk met Mandy laat Edwin zien dat het leven na een groot verlies ook mooie momenten kan bevatten en dat het belangrijk is om jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en mensen. Zijn volgers wensen hem en Mandy veel geluk en liefde toe in hun toekomstige leven samen.