Connect with us

Actueel

Dringende oproep van politie aan Nederlanders om te helpen bij de vermissing van twee kleine meisjes

De politie heeft een beroep gedaan op de Nederlanders om hen te helpen bij het vinden van twee vermiste meisjes die spoorloos zijn verdwenen. De twee meisjes van 12 en 13 jaar werden vermist in Alkmaar en er is sinds gisteren niets meer van vernomen.

De politie laat aan Hart van Nederland weten dat het onduidelijk is waar het tweetal voor het laatst is gezien. “We hopen dat mensen in de regio Alkmaar iets gemerkt hebben.

De Noord-Brabantse politie vermoedt dat de meisjes inmiddels aan de andere kant van het land zijn. In Noord-Brabant om precies te zijn. Waarom de politie dat dacht, is niet duidelijk. Het is nog niet bekend hoe de twee meisjes zich hebben vervoerd.

Signaleringspolitie deelde een signalement van de meisjes. Het 12-jarige meisje heeft een lichte huid, is ongeveer 1,65 meter lang, heeft lang zwart haar en een mager postuur. Ze draagt ​​een bril en een donkergroene jas met capuchon en bontkraag. Ze heeft ook een zwarte rugzak.

Het 13-jarige meisje heeft ook een lichte huidskleur, is ongeveer 1,60 meter lang, heeft zwart haar en droeg een zwart jack met capuchon, een zwarte portemonnee en zwart-wit geruite schoenen.

Helaas zijn er geen foto’s vrijgegeven, wat het zoeken uiterst moeilijk maakt.

Bijgewerkte foto’s zijn zojuist geplaatst: