Connect with us

BN'ers

Nicol Kremers’ intieme idee zorgt voor grote verbazing: “Met dieren?”

Dat Nicolleke zo laag is gezonken, is inmiddels in heel Nederland bekend. De hekken zijn voorbij sinds ze gisteren aankondigde dat ze zich gaat inzetten voor OnlyFans.

Zo noemde schoonmoeder Fiery Peter Gillis het ‘diep triest’, maar ook schoonmoeder Hanny reageerde. Op sociale media nam Hannie, die je misschien kent van het nummer ‘But Tonight I Have a Headache’, op sociale media de schuld op zich voor haar schoondochter.

Je kunt geen lessen kopen! Helaas voor jou! Zelfs niet je vriend op het scherm. Zoek een levende vrouw! Focus op het lijden achter je! ”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zangeres Hanny (@zangereshanny)

Intiem met dieren?
Maar het gaat een stap verder. Nicol kwam naar Shownieuws om haar nieuwe avontuur toe te lichten en zei er het volgende over: “Ik heb allerlei leuke en spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik hou van dingen als cake en slagroom dus ik vond dit een beetje provocerend.”

Maar daar blijft het niet bij: “Ik heb wel wat ideeën over dieren. Alles is mogelijk. Zo gek kun je het niet bedenken.” Shownieuws was verrast door deze reactie. “Ik heb nog één vraag: iets met dieren?!” zei gastheer Manuel Venderbos na de presentatie van Nicol.

‘Ik geloof niet in dieren, of wel?’
Patty Brard: “Ja…en fonteinen en poelen en dieren. Geen idee. Ik denk niet dat ik met dieren mag omgaan, nietwaar?”

Ronald Molendijk besloot toen om erbuiten te blijven. ‘Ik stel voor dat je me tijdens het hele proces geen vragen stelt. Dat is beter voor iedereen.’

Nicol Reacties uitgeschakeld
Nicol wordt inmiddels overspoeld met haatdragende reacties en heeft besloten te stoppen met reageren op haar Instagram-posts. Goede kerel.