Connect with us

Actueel

Achtjarig jongetje komt om na aanrijding met auto

Op woensdagmiddag heeft er in Duizel een ernstig ongeluk plaatsgevonden waarbij een 8-jarige jongen om het leven is gekomen na een botsing met een auto.

Het kind was te voet onderweg toen het ongeval plaatsvond in de Waterhof. Direct na het ongeval werd er melding gemaakt van een of meerdere gewonden, waarna er een traumahelikopter werd gealarmeerd. Helaas bleek het kind de klap niet te hebben overleefd.

Buurtbewoners reageren geschokt en spreken van een noodlottig ongeluk. Ze benadrukken dat de automobilist zich aan de snelheidslimiet heeft gehouden. Een speciaal verkeersteam van de politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Het is altijd een tragedie als een kind op zo’n jonge leeftijd om het leven komt, en dit nieuws zal ongetwijfeld de gemeenschap van Duizel diep raken. We kunnen alleen maar hopen dat de familie van het kind de steun krijgt die ze nodig hebben om dit verlies te kunnen verwerken.

Dit ongeval onderstreept nogmaals het belang van veiligheid op de weg, met name in woonwijken waar veel kinderen wonen en spelen. Het is cruciaal dat automobilisten zich te allen tijde aan de snelheidslimieten en andere verkeersregels houden om ongelukken zoals deze te voorkomen.