Connect with us

Actueel

Laura (47) heeft spijt van tattoo ter nagedachtenis aan overleden zoontje: “Een domme keuze”

Laura, 47, verloor negen jaar geleden haar zoon. Zes maanden na de begrafenis besloot Laura om de naam van haar zoon te laten tatoeëren. Ze heeft er nu spijt van: “Het was echt de domste beslissing ooit.”

Laura vertelde J/M Parents dat zij en haar partner drie kinderen hebben. “Er waren twee jongens bij ons en Joris hield ons daarboven in de gaten. Tenminste, dat zeg ik altijd.”

De getatoeëerde Laura was duidelijk kapot van de dood van haar kind. “Ik wist niet dat iemand zo hard kon huilen. Ik ben nooit meer dezelfde geweest sinds het gebeurde. Het verdriet en het verlies zullen nooit verdwijnen.”

“Zes maanden na de begrafenis was ik natuurlijk emotioneel. Destijds dacht ik dat het een goed idee zou zijn om zijn naam te laten tatoeëren. Zijn naam stond in cursieve letters op mijn pols geschreven met een sterretje naast zijn initialen. In eerste instantie ben ik erg blij met de tatoeage.”

Confrontatie

“Ik kreeg er echter al snel heel veel spijt van. Overal waar ik kwam, vroegen mensen naar mijn tatoeage. Ik dacht er niet echt over na. Ik moest steeds uitleggen wat het betekende, dus ik werd constant geconfronteerd met verlies, het doet pijn. Als ik het kon omdraaien, zou ik nooit een tatoeage krijgen, of hem uit het zicht krijgen, want dat is niet wat ik wilde.’

“Ik wil andere ouders waarschuwen. Ik denk dat dit de domste beslissing is die ik ooit heb genomen. Dus doe het niet.”