Connect with us

Actueel

Peter Gillis in enorm grote problemen

Men kan zeggen dat het leven van Peter Gillis de laatste tijd een puinhoop is geweest. De multimiljonair is onlangs weer single geworden.

Het is waarschijnlijk dat hij na zijn breuk met Nicol Kremers zijn haar minder vaak hoeft te knippen, aangezien Nicol’s uitbundige levensstijl voorbij is.

Het vermogen van de grote bazen van de vakantieparken wordt geschat op zo’n 80 miljoen euro, wat overeenkomt met de som van alle vakantieparken en eigendommen onder hun paraplu.
Gillis

Peter heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad op zijn vakantiepark en wordt tot op de dag van vandaag nog regelmatig genoemd.

Meerdere vakantieparken van Peter kwamen vorig jaar onder druk te staan ​​door een gebrek aan vergunningen en de gemeente ziet hem liever verdwijnen.

Peter moest destijds een vakantiepark sluiten en de gemeente blokkeerde de opening van zijn nieuwe camping.

Vorige week werd duidelijk dat hij ook zijn vakantiepark Blauwe Meer in het Belgische Lommel kwijt kon. Peter dreigt zijn parkhuur kwijt te raken.
Peter Gillis

Zijn geschat vermogen mag dan hoog zijn, toch moest hij vorig jaar zo’n 20 miljoen euro lenen. Het geld kan nodig zijn om zijn park te renoveren.

Massa is Kassa is nog steeds populair en de kans is groot dat hij veel geld gaat verdienen met zijn serie. Toch had hij meer geld nodig, dus bedacht hij iets nieuws.

Voor slechts €50 huur je Gillis in voor het maken van een videoboodschap. Hetzelfde geldt voor Ex Nicol, die 45 euro kost.
Gillis