Connect with us

Actueel

Vader deelt uit pure wanhoop hartverscheurende foto van vrouw en kindje

De video vind je onderaan het artikel. Zach Kincaid verloor zijn zwangere vrouw en ongeboren kind bij een auto-ongeluk toen een dronken bestuurder hen aanreed. Zack probeert nu de wetten rond alcohol en rijden aan te scherpen.

Een paar jaar geleden reed zijn 29-jarige zwangere vrouw van haar werk naar huis. Christel was toen acht maanden zwanger.

Tijdens de rit met Zac had ze de luidspreker gebruikt om hem te laten weten dat ze op weg naar huis was.

Op dat moment kwam er een BMW op volle snelheid aanrijden en ramde van rechts Crystals auto in. Het resultaat was een zeer grote brand. De bestuurder van de BMW, een 29-jarige man, had zwaar gedronken.

De ongeboren baby van Crystal en Zach was op slag dood. Crystal werd uit het brandende wrak van de auto gehaald en met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Haar toestand zag er niet goed uit en ze lag aan de beademing. Zach filmde een video terwijl hij naast zijn vrouw in het ziekenhuis zat en zei: “Kijk, dit is wat rijden onder invloed met mij doet.”

Crystal bezweek uiteindelijk aan zijn verwondingen en Zach verloor zijn vrouw en dochter. Zach besloot foto’s van zijn overleden vrouw en kinderen op sociale media te delen in de hoop een verschil te maken.

“Mijn familie is geschokt door een dronken bestuurder die 85 mijl per uur rijdt op 90 mijl straat. De maximale straf voor het doden van mijn vrouw en dochter is 10 jaar”, schreef Zucker.

Het rechtssysteem gaat ervan uit dat het een ongeluk was, dus de maximale straf is 10 jaar. De wanhopige vader voert nu campagne voor strengere straffen voor rijden onder invloed.

“Deze klootzak zal medelijden met zichzelf hebben en zal nooit leren verantwoordelijkheid te nemen. Het feit dat hij slechts 5 jaar gevangenisstraf krijgt nadat hij mij en mijn dochter heeft vernietigd, breekt mijn hart”, schreef Zach.

“Walgelijk dat politici en beleidsmakers meer geven om hun politiek en eigenbelang dan om het leven en de veiligheid van mensen in onze samenleving. Eis verandering voordat hetzelfde met je familie gebeurt”, schreef de vader Road.

Zach lanceerde een inzamelingsactie ter nagedachtenis aan zijn vrouw en om anderen aan te moedigen om te vechten voor strengere straffen voor DUI’s.