Connect with us

Actueel

Henk (69) verliefd op Filippijnse Teresita (21): ‘Het is ware liefde’

Henk, 69, uit Groningen, hoorde van vrienden dat vrouwen in Manilla, Filipijnen, “easy-going” zijn en erg van Europeanen houden. Hij besloot daar op vakantie te gaan en maakte zijn sjans binnen 24 uur na aankomst af.

Teresa

“Eigenlijk werkte het precies zoals mijn vriend me vertelde. Ik liep op de boulevard en vrouwen bleven op me af komen. Ze vonden me mooi en boden me een drankje aan. Ik vond het raar want in Nederland zijn de meeste vrouwen arrogant.” .”

“Ik heb geen vooruitbetaling gedaan en besloot later op de avond wat te gaan drinken aan de bar. Binnen een minuut zat Teresita naast me. Ze zei dat ze 21 was en vond dat ik er mooi uitzag. Ik werd er zo blij van, laten we beginnen met praten.”

verrassing in haar broek

“De avond verliep goed. We dronken non-stop en belandden terug in mijn hotel. Er wachtte me een niet zo goede verrassing. Toen ze haar broek uittrok, leek ze bekeerd. Mijn vrienden waarschuwden me ook voor Het.”

“Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar ze zei dat ze binnenkort een geslachtsveranderende operatie zou ondergaan, dus ik maakte er geen ophef over. Uiteindelijk hadden we seks en ik keek verder dan wat er in haar broek zat. Ze was zo schattig.”

emigreren naar de Filippijnen

“We brachten de rest van de vakantie elke dag samen door. Zodra ik terug was in Nederland, kon ik niet wachten om weer bij haar te zijn. Ik vroeg haar of ze in Nederland wilde wonen, maar dat dacht ze niet.” zou logisch zijn. Als ik bij haar kom wonen, zal ze blij zijn. Het is een moeilijke keuze voor een 69-jarige. Aan de andere kant ben ik gepensioneerd en heb ik niet veel familie.”

“Ik ga al mijn bezittingen verkopen en naar de Filippijnen verhuizen. Ze weet dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over geld. Ik vertel het haar meteen. Ik heb in het verleden twee succesvolle bedrijven gehad waar ik voor kan profiteren.” de rest van mijn leven.”

trouwen

“Teresita is blij dat ik voor haar wil verhuizen. Ze wil me voorstellen aan haar familie en heeft het zelfs over trouwen. Aan de ene kant ben ik blij dat ze trans is. Wat ik ook leuk aan haar vind, is haar mentaliteit.”

“Ze kleedt zich altijd voor me op en wil niet dat ik in het huishouden help. Dat is heel anders dan vrouwen in Nederland. Ze hebben wel een beetje een grote mond zeg maar. Dat zie je nooit in de Filippijnen.” Een beetje. Ik kan niet wachten om weer bij haar te zijn en ik weet zeker dat we veel plezier zullen hebben. Als je het mij vraagt ​​is het ware liefde, ja”